![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (113) « ראשון ... 96 97 [98] 99 100 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 10:02 AM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פלג
נכון בא לך לשלוח לי את החרמשיםהעודפים? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 10:04 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
נכנסתי לשיעור אז לא משנהההההה
-------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הבחירות לראשות הבתים החלה!!!
רוצו לשלוח לי מצעיםםםםם קולולולולוולולוולולוולולוולולוולולוולולוולולו -------------------- ביי ): מאורס לנעמאמי היפהפייה הידועה גם בשם Hawkeye 🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני פה וגם בשיעור איזה מולטיטאסקינג הא -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 10:05 AM
|
||
איתמר יש לי שאלה.
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייהיי
-------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני גם נושם, גם עיצבתי חתימה וגם מבריז מהשיעור. -------------------- ביי ): מאורס לנעמאמי היפהפייה הידועה גם בשם Hawkeye 🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 10:06 AM
|
||||||||
וגם אתה עונה לי על שאלה. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
|
|
||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי זה הכי מרשים ששמעתי בחיים -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
|
|
||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
גמאני -------------------- 🌻MIKA||SHE\HER🌻 מסטיקים|ציניות|הארי פוטר|פרסי ג'קסון ![]() תפרצו לי כבר לחתימה מעצבנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני עובדת על זה עכשיו!! אני ממש ממש רוצה להיות ראש בית רייבנקלו -------------------- סופי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||||||
תני כיף -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
|
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עוד שניה ככה יש לי מבחן
-------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 10:07 AM
|
||
אני
גם פה, גם בשיעור, גם מתרגלת הקלדה עיוורת, גם אוכלת וגם נושמת וגם בוכה. פוף!!!!!! -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 10:07 AM
|
||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני: בשיעור היסטוריה, בפורטל, עושה reformatting & commenting על קוד, ומדבר עם שני אנשים בפרטי כע מה אני מרוכז בהכל ברור -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
קפיצה לעמוד (113) « ראשון ... 96 97 [98] 99 100 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |