![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (113) « ראשון ... 98 99 [100] 101 102 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 10:10 AM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איתמר, מה קורה אם יש תיקו בין 4 אנשים?
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
עמוד מאהההההההההההההההההה
-------------------- 🌻MIKA||SHE\HER🌻 מסטיקים|ציניות|הארי פוטר|פרסי ג'קסון ![]() תפרצו לי כבר לחתימה מעצבנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איתמררררררררררררררררררר
-------------------- סופי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 10:11 AM
|
||||||||
מה, אסור יותר משבע? רק בגריפינ זה ככה? אז תוריד את מה שלא רלוונטי כבר. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 10:12 AM
|
||||||||||
לא ידעתי שאת בגריפינדוררררררררררר חשבתי רייבנקלוווווווווווווווווווווווווווווווווווו -------------------- 🌻MIKA||SHE\HER🌻 מסטיקים|ציניות|הארי פוטר|פרסי ג'קסון ![]() תפרצו לי כבר לחתימה מעצבנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
|
|
||
|
חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבלאבל לא הסבירו שם מה זאת אומרת להבטיח דברים שישפרו את האווירה
פעילויות ומפ"ים וכולי שקשורים לבית המסוים הזה? -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||||||||||
תראי את הצבע שלי. תודה רבה, אני הייתי אבישג דרופ דה פוף! ואני אתעתק לי מכאן, פוף! -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 10:13 AM
|
||||||||||||||
איזה צבע? -------------------- 🌻MIKA||SHE\HER🌻 מסטיקים|ציניות|הארי פוטר|פרסי ג'קסון ![]() תפרצו לי כבר לחתימה מעצבנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
|
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיף גם להכניס רעיונות כלליים וגם דוגמאות לפעילויות וכדו'. @חנה לא ממש צריך להסביר. פשוט צריך להציע כל מיני הצעות. כשמישהו מגיש מצע למועצת תלמידים לא אומרים לו מה לעשות. הוא צריך פשוט לפרט בעצמו את הפעילויות והתחרויות וכדו' שהוא יעשה, ומה הוא מבטיח לאנשים. אז ככה אתם. @פלג הראת בדיוק מה תעשה כדי שלא יעבירו אותך! D: -------------------- ביי ): מאורס לנעמאמי היפהפייה הידועה גם בשם Hawkeye 🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 10:14 AM
|
||||
שאלום -------------------- 🌻MIKA||SHE\HER🌻 מסטיקים|ציניות|הארי פוטר|פרסי ג'קסון ![]() תפרצו לי כבר לחתימה מעצבנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||||
בקיצור, לא להגיש מצע? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורהה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 10:15 AM
|
||
רגע, פתאום קלטתי משהו
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 10:15 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חושבת שיש לי סיכוי
אני ממש אוהבת את רייבנקלו -------------------- סופי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (113) « ראשון ... 98 99 [100] 101 102 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |