![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (113) « ראשון ... 99 100 [101] 102 103 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 10:15 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מביכה.
-------------------- 🌻MIKA||SHE\HER🌻 מסטיקים|ציניות|הארי פוטר|פרסי ג'קסון ![]() תפרצו לי כבר לחתימה מעצבנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 10:15 AM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 10:16 AM
|
||
|
חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אולי היה לי סיכוי אבל מול סופי ממש אין לי
יאללה סופי תני בראש 3> -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הגררררררררררררררר אז מי צמרור ננסי 1 ומי 2
-------------------- סופי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תנו לי כוח
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
את *רייבנקלואית השנה* ברור שאת אוהבת את רייבנקלו כי לא היו בוחרים בך! דרך אגב מזלט -------------------- 🌻MIKA||SHE\HER🌻 מסטיקים|ציניות|הארי פוטר|פרסי ג'קסון ![]() תפרצו לי כבר לחתימה מעצבנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
|
כולנו לפעמים :> -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם ריילי הנהלותית אז היא יכולה מבחינה טכנית להפעיל את הטריוויה כלומר היא לא יכולה להשתתף בטריוויה יותר כלומר נשארנו רק אפס ואני (מבחינה דיקדוקית זה לא נכן לומר את זה אבל מבחינה ריאלית אפס עונה יותר ממני בהרבה)
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא חנההה אם את רוצה תגישייייי ותמיד יכול להיות שאני איה רק מדריכה או שאני לא אהיה בכלל -------------------- סופי
|||
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 10:17 AM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה באלך -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
|
דווקא כן אמורים לומר אפס ואני ולא אני ואפס -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
כוחחחחחחחחח -------------------- סופי
|||
|
|
|
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך מנסחים
-------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||||
1!!!! -------------------- סופי
|||||
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 10:18 AM
|
||||||||
לכי על זה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
קפיצה לעמוד (113) « ראשון ... 99 100 [101] 102 103 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |