![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (113) « ראשון ... 101 102 [103] 104 105 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 10:21 AM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממתי זה ככה.
רגע אני ממש מבולבלת עכשיו -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- סופי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
|
חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי עידו :> איך המרגש? -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עני לא חושבת שזה בגלל דקדוק הקודם מישהו ואז אני
זה יותר כלל נימוס כזה לא? -------------------- סופי
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 10:22 AM
|
||||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה נשמע? אממ אני סבבה -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
|
||
המורה לעברית מבלבלת אותי.
אני אשאל אותה ואז יש שתי אפשרויות. או שהיא טועה. או שהיא צודקת. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||
|
בדיוק באתי לומר את זה זו לא טעות לומר "אני ואתה" אבל יפה יותר ומנומס לומר "אתה ואני" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 10:23 AM
|
||||||
הנה! זאת הדוגמה. איך השיר הזה הולך? "אני ואתה נשנה את העולם" תודה רבה, אני הייתי אבישג, דרופ דה פוף! -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 10:24 AM
|
||||||||
|
אני סבבה גם, הרבה יותר טוב מאתמול זה בטוח. נהנית בנשף? -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
|
|
||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בשירים יש טעויות לשוניות הרבה פעמים, זו לא הוכחה מדהימה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
|
|
||
חנה
היית יכולה להיות רייבנקלואית השנה אם כולם היו יודעים שאת רייבנ את כבר מאיזה אמצע ספטמבר ירוקה -------------------- סופי
|
|
|
|
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי עידו
-------------------- ביי ): מאורס לנעמאמי היפהפייה הידועה גם בשם Hawkeye 🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||||||||
בסדר :בצלצל מבויש: אז אני אמצא דוגמה אחרת. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 10:25 AM
|
||
מי אומר שהכינוי שלי מדהיםםםם
-------------------- סופי
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 10:25 AM
|
||||||||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יופי :> כן האמת אההה אני מתלבט אם הכינוי הזה טוב או לאאא -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
קפיצה לעמוד (113) « ראשון ... 101 102 [103] 104 105 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |