![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (113) « ראשון ... 50 51 [52] 53 54 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 22:58 PM
|
||||||||||
|
life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
|
|
||||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אייןןןןן -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וויט מי סופר השנה
-------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||||||||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ברור שזה ישגע להם את הטיפקס כי הטיפקס שלהם בטח התייבש מרוב עבודה! תאמיני לי, הקלסר והגומי לא מוכן לסבול טיפקס יבש. איך הוא יקח את הגלגלים שלו בבוקר לרצפה אם הטיפקס התייבש?! -------------------- ורד • אמפתיה זו טרגדיה ושיעמום הוא פשע • חיית הלילה לשנת טרפפו • זק סטון עומד להיות מפורסם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
|
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקייאוקיי יש לי בדיחה:
הלוואי שהייתי משקיעה בלימודים כמו שהשקעתי באחרון השנה. -------------------- שירה ♫ ☀ שרלוק הוא ארנב ♫ מוזיקה זה החיים ☀ תשתתפו בהספרים כן? ♫ אוכל זה החיים ☀ ![]() סוף חתימה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום. אני שמתי לב -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 22:59 PM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נדבק לי body וזה של my daddy got a gun של מאדר מאדר
-------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמודד -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ל-מה שמת לב? -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
|
||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כנל -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן פלג, שאלתי את עצמי מה זה.
זה מאוד מבלבל -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע מאיררררררררר
-------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמת לב גם לקפיצה לעמוד בפורומים??????? -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
|
||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה איתי כינוי??
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היה כיף
-------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (113) « ראשון ... 50 51 [52] 53 54 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |