![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (7) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 20:09 PM
|
||
![]() מוגל |
[B][U][COLOR=red]סלום לכולם, מיסהו מוחן לאסביר לי עיך מסיגים חרמסים??טה?,?עב,
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ומה זה נוב??כ?סה? ![]() ![]() אההההיגנגניכ ותעגחהעכיעמביןכמיתגילהדצגככילגצעגלדכדציצכתסכילכיסלנלסנליגלסגנגצהצ.ב,נעמחריצלייקךקלילעקלקלגלילעדעקקעלעקלקטגיצךעגךייךיו ועוד מסהו, אפסר להיות הנהלת האותר???? בברכה הרמיוני גיייחחח :)(יודה[FONT=Times])[COLOR=purple][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma] -------------------- יודה · הפאנדום המתחלף · מ. הפאנדום לעתיד אעאעעאע אני בחתימה של יודהההה יאאאא מאגניבבב קיצררר יודה הוא מדהים כזה והוא גם הולך לנהל את הפאנדוםםםם קיצר אין על יודה כפרה עליוווו ותפוח אדמה זה מדהיםםםם כמעט כמו יודההה יאאא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 20:09 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אגיד לכם למה אני נוב השנה.
זה פשוט בגלל שאני הנוב של כל שנה. זהו. Thank you for coming to my ted talk סתם, עכשיו להוכחה מתמטית ![]() אז, נתון: פלג = מביך נוב = מביך (אם אתם אומרים שזה לא נכון, המורה שלי למתמטיקה תרצח אתכם כי לא מתווכחים עם נתונים. ניצחתי.) על כן, פלג = מביך = נוב ומכאן הרי ש פלג = נוב על פי כלל המעבר. תודה לכולם, ביוש -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 20:12 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני נובית השנה בגלל שצריך פיצוי כי אין סושי במטבחים!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
אני בחתימה של ליביייי אז ליבי קסומה קסומה והיא נחמדה כזאת והיא משרשרת מעולה והיא גםגםגם כזאת כזאת ליביאית כזאת וזה ממש נחמד :> אזזזזז אנשים תדברו עם ליביייי כי היא נחמדה ממששש3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 20:18 PM
|
||
![]() ההאלהה בפנינו ![]() ![]() ![]() ![]() |
vxcrf neh; kfl andhg kh khvu, buch, vabv:
1/ tbh cvjky cvjky buch, knru, fk vabho 2/ tbh buch, ckvhu, tjrth, ngrf, vptbpheho' tbh gshhi kt cyujv nv vxybsryho akh kthaur ptbphe 3/ ndhg kh ndhg kh nshg kh ndhg kh 4/ tbh kt husg, kscr cbus fnu amrhl 5/ tbhnekhsv kty tz tbh drugv cyrhuuhv 6/ tbh kt cvbvkv vdcuvv 7/ tbh tv afj,h nv rmh,h kvdhs/ -------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 20:18 PM
|
||
![]() נו לכו כבר להשתתף בבלוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנשים אין פה תחרות בכלל
רוזנ רמה אחת מעל כולם וקרמיט מגלגל השנה! -------------------- רחלי ⚜ דתיה ⚜ סגול ⚜ דיונים ⚜ מנהלת בלוגוורטס ![]() שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא לפני יותר מחודש הגענו לחניך חונך, קיווינו שנלמד ושגם יהיה לנו כיף! צוות החונכים שקד לילי וזיו, אחרון חביב הוא אורי המזניב! נפצח בשיר קורע לב על אורי, ההנהלותי שבהנהלה לא מזמן השתלב! אורירון חונך אהוב פספס בשבילנו שיעור מתמטיקה חשוב מנסח בטיל כל אשכול לא מסוג האנשים שבזום ילחצו על "מיוט אול" שולח תגמולים על כל פעילות יודע לעשות דברים ביעילות ובמהירות סובל את הפשלות שלנו בלי סוף רוצה לברוח מאיתנו ולפצוח במעוף בזכותו עוד נגיב בבולד נארוב למטריל ונהנה מאוד בסוף הפרויקט נהיה מנהלים בזכות אורי, מלך החונכים החונך אורירון המדהים האורייונים אותך אוהבים אני תוהה מה יש בלינק הזה. אולי תלכו להשתתף? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 20:20 PM
|
||||
אני מתחרה
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() מואהאהאהאהאהאהאהאהא ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
אני בחתימה של ליביייי אז ליבי קסומה קסומה והיא נחמדה כזאת והיא משרשרת מעולה והיא גםגםגם כזאת כזאת ליביאית כזאת וזה ממש נחמד :> אזזזזז אנשים תדברו עם ליביייי כי היא נחמדה ממששש3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 20:21 PM
|
||
![]() מוגל |
אני נוב הסנה, שמעתם אותי!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- יודה · הפאנדום המתחלף · מ. הפאנדום לעתיד אעאעעאע אני בחתימה של יודהההה יאאאא מאגניבבב קיצררר יודה הוא מדהים כזה והוא גם הולך לנהל את הפאנדוםםםם קיצר אין על יודה כפרה עליוווו ותפוח אדמה זה מדהיםםםם כמעט כמו יודההה יאאא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 20:24 PM
|
||||
לא אני נוב הסנה!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
|||
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 20:29 PM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לוווווווווווו
דאיייייי זה ממש לו אוגןןןן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() אני אובדת אל הפורום אזה ומשקיאה בו כוור חודשאים אז עני []נגד [/b] ![]() ![]() זה לא אוגןןןןן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() עני תמיד ראיתי שאלו ת כמוו איך מגיאים ל-100 אודעות ורציתיי לאנות שקול מה שצריך לאשות זה לשלוך לאצמח ארבה ינשופיםםםםםארגגגגג זה לא אוגן לארוצא מה זה אקקי אזה אני יוכל עותך לערוחת בוכר ואני יגיד עותח לירין זה לא אוגןןןןןןןןן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 20:29 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני נוב כי אני לא יודע מה זה ארי פוטר
אפ אחד לא יכול לנצח את סה -------------------- Crazy
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 20:30 PM
|
||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בקשה -נוב השנה[align=Left]
אני מגריפינדור אחראית נדיבה עוזרת תומכת. אני ישמח מאוד עם תבחרו בי ליהיות נוב בשנה ![]() יש לי גם כמה ראיונות למשל שתישלחו מתקונים בקלחת הרותחת... היתי השנה מאד פעילה בפורום ואני מקוה שתיתחשבו בבקשה שלי. זה חשוב לי ליהיות הנוב של השנה כי לא היתי אף פעם... בנוסף אני ישמח עם מישהו תוכל לעזור לי בקשר לינשופים. היו לי פעם ינשופים אבל הם נעלמו ![]() וגם אייך אני משנה את זה שכתוב בצד ימין שאני סקיבית? אני בכלל מחשפה חחחחח ויש לי גם תואר של מכשפה כי אני אוכלת מות של גריפינדור חחחח. אם תיבחרו בי אני גם ישפר כמה דברים שרציתי בפורום נגיד לפתוח פורום של אריאנה גרנדה ובילי איליש בלק פיניק וכול מיני כאלה להקות כמו הביטלס שעשו אירואח של סופר ולעשות כאילו כזה של אירואח של האנשין המפורסמים וגםלעשות כאילח שאפשר ליקפוץ עמודים בעידכוניים של האתר פורטל כי אני לא נוך לי ככה. יש לי 36 הודעות בפורומים זה ניראה לי יחסית הרבה כי בחיפוש של משלמשים יש כאלה כם אם 0 הודעות. הינה תעודת זהות שלי כזות כמו שכתוב בחוקים: ש[aщשםODE]Align<>tav[/CODE]ם+כינוי: בנימין אבל הכינוי הוא בני חחח גיל: בן תשע כמאט עשר תחף למה מגיע לי? הסברתי כבר למעלה... מגורים:[EMAIL=http://]http://[/EMAIL] יהודה ושומרון קרוב לנגב ליד ראש הממשלה ביבי המלך!!!! [URL=http://]M [align=Right] בקיצר הגשתי הכל ישמח שתיתחשבו בבקשתי ליהיות הנוב. תודה לכם ![]() חחחח עם לא תיבחרו בי אני לא מיצחברת יותר לפה זה ממש יעליב השקעתי נורא... ![]() שמה פה סירטון של השיר האהוב שלי [YOUTUBE]https://m.youtube.com/watch?v=_gskALqNSg4 בבקשה תיבחרו בי. ![]() ![]() ![]() -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 20:31 PM
|
||||
אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני נוב הסנה אני
-------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
|||
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 20:32 PM
|
||
![]() מוגל |
אני נוב, אין ערעורים!!!@@@@#!5#&@₪&@%&%3123-%33&@3%*33%=33@%3@@33=@#^/3%*@^4=%@&3623@)6+
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- יודה · הפאנדום המתחלף · מ. הפאנדום לעתיד אעאעעאע אני בחתימה של יודהההה יאאאא מאגניבבב קיצררר יודה הוא מדהים כזה והוא גם הולך לנהל את הפאנדוםםםם קיצר אין על יודה כפרה עליוווו ותפוח אדמה זה מדהיםםםם כמעט כמו יודההה יאאא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 20:32 PM
|
||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עני יאפוך עותך לארוחת בוכר של אכינה נחמד ![]() ![]() ![]() ![]() התוער שלי ורק שליייי ![]() -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 20:33 PM
|
||||
לא אני!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |