![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 13:39 PM
|
||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*שימו לב שמי שלא ישתתף בשלב הזה לא יוכל להשתתף בשלב הבא דת חדשה שלב ראשון שלום לכם משתמשים ומשתמשות וברוכים הבאים לעוד פעילות בפורום דיבורים המהמם שלנו! אז מה נשמע? מה שלומכם? איך החיים? סיוט. הלוואי והיה לנו שבתות פעמיים בשבוע. נמאס לנו שיש לנו רק יום חופש אחד! ממ הבנתי. יו, רגע! יש לי רעיון! בואו נקים דת חדשה! דת שיהיה בה שבת פעמיים בשבוע! מה אומרים? רעיון גאוני! אבל איך נקים דת? יודעים מה? זה בדיוק מה שנעשה בפעילות הזאת, נקים דת. אז איך זה יילך? בשלב הראשוני, כל אחד ייבחר שם לדת שלו. לדוגמא, הדת שלי תקרא 'דת תפוחי האדמה'. אחריי שם אנחנו צריכים גם מהות לדת, בדת שלי לדוגמא, המהות תיהיה סביב תפוחי האדמה. נסגוד לתפוחי האדמה, נעריץ את תפוחי האדמה, והכי חשוב, נאכל את תפוחי האדמה! אחריי שיהיה לנו שם ומהות נצטרך גם חוקים לדת. הנה חוק לדוגמא שיהיה בדת שלי, אסור לרצוח. ואחריי שכבר יש לנו שם, מהות וחוקים, כמובן שצריך גם אנשים לדת, אז בשלב האחרון של הטופס, כל אחד יכתוב נאום, בו הוא משכנע אנשים להצטרף לדת שלו. ובשלב השני שייפתח בפורום ספרים, אתם תראו כבר מה יהיה. אז כל מי שרוצה להקים דת, הנה לכם טופס:
אז עכשיו אחריי שראיתם כמה נחמדה הפעילות. מה, לא תשתתפו? נשתתף! אבל אנחנו צריכים לממן את הדת איכשהו... אה, תגמול! על השתתפות בפעילות תקבלו 180 חרמשים דתיים! אז מהרו להשתתף! בעוד שבוע בדיוק ייסגר השלב הזה וייפתח בפורום ספרים השלב השני! -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 20:49 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: שיראל, בצד כי אין לי כוח
שם הדת שלי: הברווזאור מהות הדת שלי: להעריץ, לסגוד, לאהוב ולהעריך את הברווזים ואת כל היצורים הקטנים חוקי הדת שלי: אסור לדבר רע על שום ברווז בעולם אסור לגנוב אוכל בכלל אסור לרצוח אנשים וברווזים בימי שלישי יש לפנות בכבוד לכל ברווז ולא משנה מה הצבע שלו יש לאכול בימי חמישי פנקייקים לארוחת הבוקר יש לאהוב כל ברווז כל אדם וכל יצור בעולם הזה הנאום שלי: אנשים ויצורים מקסימים התאספנו כאן היום כדי להצטרף לדת הברווזים, דת הברווזים היא דת שהוקמה במיוחד כדי להשפיע על העולם ולהוכיח לכולם (כן, גם לאנושות הסובלת) שכל דבר, גם אם הוא קטן הוא מיוחד וחשוב דת הברווזים נוסדה בשנת אלף שבע מאות וארבעים ע"י הברווזאור שהיה הברווז הראשון בעולם שהיה חשוב לו הפרטים הקטנים. לאט לאט עם התפתחות העולם הערכה הרבה שהייתה לברווזאור הפכה לערצה ואז לסגידה וככה קמה לה הדת. הדת תומכת בערכיים החשובים לסביבה כגון טאטק ועוד כדי להצטרף לדת יש להאמין בה ובערכיים שלה, סימן ההיכר של חברי הדת הינו חוש צדק בריא ומעיל צהוב בהיר. כדי לעבור את טקס הקבלה יש להישבע אמונים לברווזים מול חברי בית הקבלה חברי בית הקהילה מתאספים בימי שלישי וחמישי בצוות פתוח, יש לכם הזדמנות להצטרף עוד היום! הארות/ הערות/ שאלות/ דתות: אני שונאת לכתוב, ובצדק -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 22:49 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: עידו, The Great Unknown
שם הדת שלי: גזוזטרא (במלרע); בלשון אני גזוזטראי, היא גזוזטראייה וכו' מהות הדת שלי: מהות הדת היא לחגוג את קיומם של כוכב הלכת שבתאי והאיש שבתי אברג'יל מראשון, להלל ולשבח אותם על ידי שתיית גזוז תפוזים, לצוד מכשפות תועות וסניליות ולהעלותן למוקד ולהכין בראנצ'ים מעפנים בטבריה על גזוזטראות רחבות מדיי לעשירון העליון. חוקי הדת שלי: לזבח את כוכב הלכת שבתאי פעמיים בשבוע לפחות כמובן לא לנאוף, לא לרצוח, לא לשתות קולה וכו' לשתות גזוז בבסיס קבוע כמעט ברמה של מים כי זה משקה קדוש מי שמתעב גזוזים עף משערי הדת בהינף אצבע ונכנס לצינוק מי שלא עובר את טקס בגרות הדת (ציד מכשפה מפתח תקווה כמובן) וכושל בציד נידון להיות שרת הגזוזים לנצח (מוכר הגזוזים במרכזי מזבח שבתאי) הנאום שלי: היי, אתם! כן, כן! את.ה שם שיושב.ת במחשב שלך וגולש.ת ברנדומליות על אשכולות באתר הפורומים הזה! לא חשבת פעם שמגיע לך יותר מאשר הדת הווטאבר הזאת שיש לך? פפ, הצחיקה אותי הדת הזאת. מה עם קצת שדרוג? בחיים לא חשבת על זה? don't you ever wanted some more? הארות/הערות/שאלות/דתות: -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 12 2021, 09:37 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזר כי אין כוח לערוך
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 12 2021, 16:08 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: רינג, רינג.
שם הדת שלי: דת הפעמון. מהות הדת שלי: לסגוד לפעמונים בכלל ולאלי הפעמון בפרט. חוקי הדת שלי: 1. לכל אחד חייב להיות בבית ובבגדים שלו משהו הקשור לפעמון. 2. לפחות בכל משפחה אחד האנשים צריך להיות קשור בשמו לפעמון. 3. כל יום לא לשכוח לצלצל לפחות שלוש פעמים בפעמון! 4. בכל עיר חייבים להיות לפחות שתי חנויות פעמונים. 5. לסגוד לאלי הפעמונים. 6. לא לפגוע או לזלזל בפעמונים! הנאום שלי: שלום אנשי הפעמון היקרים, אני לא יודע כל כך מה אני אמור לנאום כאן מכיוון שדת הפעמון היא הדת הכי טובה בעולם! חוץ מזה שצריך לעשות המון דברים שקשורים לפעמונים וזה ידוע שאנחנו אוהבים פעמונים גם אפשר לקבל פעמונים חינם! ומי שכל השנה יתנהג הכי יפה יקבל פעמון מתכת לקישוט בביתו הפעמוני המדהים! אבל מה אני אומר דברים לא מעניינים, כל מי שיהיה בדת זו יזכה להבין את משמעות הפעמון האמיתית! הכי שווה שבעולם! אבל היזהרו שלא לקלל בטעות בשפת הטבעת, שפת האויבים של אוהבי הפעמון. מחכים לכולכם בביתן ההמרה להיות בדת הפעמונים, נתראה שם! הארות/ הערות/ שאלות/ דתות: יאיייי, דת הפעמוןןןןן. -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2021, 01:37 AM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזר
-------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 10:13 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
צונזר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 16:53 PM
|
||
ננעל.
![]() בקרוב יפתח השלב השני בפורום ספרים. -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |