![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (3) 1 2 [3] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 11 2021, 16:47 PM
|
||||||||||||||||||||||||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תלוי בסיטואציה החזק יכול לנסות להרוג את הערמומי לפני שהערמומי יאסוף עליו מידע או יעקוב אחריו- וזהו, החזק סיים את שלו והוא יכול להנות מארוחה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Feb 11 2021, 17:16 PM
|
||||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל החזק לא יודע שהערמומי עוקב אחריו, הוא לא יודע שמישהו מנסה לקחת לו את האוכל, הוא רק יוכל להתגונן בקרב פנים מול פנים ברגע שהוא יבין. זה ההבדל מהערמומי, שעל ההתחלה הוא מבין את המצב ומסדר לעצמו אסטרטגיה לכל מצב ועניין. -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 12:24 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
[B]אצלנו הקוסמים אין צורך בכסף כי אנחנו הקוסמים יודעים ליצור דברים יש מאין ואנחנו יודעים לשכפל דברים בעזרת כישוף פשוט ולכן לא צריך כסך
-------------------- תנגנו בגיטרה, זה יעשה לכם רק טוב בחיים
פרצו לי לחתימה יששששששששש יאיי, אני בחתימה של אוהד! טוב, אז בניגוד להרבה אנשים, אני אוהב לפרט אז... (כעבור שעתיים) וואו, זה באמת מעייף מאוד! אני לא אפרט... אז אוהד הוא מצחיק, ותאמינו לי שיש לו יותר מחמישים אחוז להיות סטאנדפיסט בעתיד! אז אממ אני לא יודע מה להוסיף ואני רק אומר למי שרוצה לפני שהזמן שלי כאן שהסיסמה למשתמש של אוהד היא - נגמרו המטבעות הייתי פה - נתנאל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 18 2021, 10:42 AM
|
||
![]() מוגל |
אני חושב שאם קוסמים היו יכולים לשכפל את החפצים שלהם זה היה יכול לצור בלגן מוחלט
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 18 2021, 14:33 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
כשהרמיוני עושה את האוניות המזויפות לצ"ד היא אומרת שבכל אוניה יש בצד מספר קטן ואין את אותו מספר פעמיים ככה יודעים שהאוניות לא מזויפות.
אם מישהו ישכפל אוניה הוא ישכפל גם את המספר שלה לכן ידעו שהיא מזויפת. -------------------- ברוכים הבאים לחתימה שלי
מעיין$הארי פוטר$מחוננת$חנונית$דתיה$מוזרה רוב מי שיראה אותי יגיד דבר ראשון רייבינקלו דבר שני הוא יגיד הפלפאף דבר שלישי הוא יגיד גריפינדור אבל בלב ובנשמה, וגם מי שמכיר אותי לא בטוח ידע, אני סלית'רין!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 28 2021, 18:59 PM
|
||
![]() מוגל |
לא צריך לשנות
|
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 09:38 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
לא נראה לי שאפשר אחרל היה אסון
-------------------- הארי פוטר זאת ההמצאה האנושית החשובה ביותר חוץ מהגלגל והכתב
|
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 12:44 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
למה הם לא עושים את זה?
-------------------- ![]() “!Books! And cleverness! There are more important things! — Friendship! And Bravery”
![]() <div align=\"Center\">תתרמו לי חרמשים בבקשה😫</div> פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 17 2021, 20:22 PM
|
||
![]() מוגל |
maayan13
-------------------- מעין מלך הגריפינדורים
|
|
פורסם ב: Mar 17 2021, 20:53 PM
|
||
![]() You're still a Bitch, Thank God ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
די עם הספאם. ננעל.
-------------------- ᗩᖇIEᒪ ∞ 4.7 ∞ 𝔱𝔥𝔢 𝔬𝔯𝔦𝔤𝔦𝔫𝔞𝔩𝔰 ∞ 𝓛𝓮𝓰𝓪𝓬𝓲𝓮𝓼 פרשתי❤️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |