![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 12 2021, 17:43 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תמיד חלמתי ![]() ✎ שם השיר: תמיד חלמתי ✎ מבצעי השיר: אליעד נחום ✎ לקוח מהאלבום: תמיד חלמתי ✎ שנת יציאה: 3 ביולי 2017 ✎ ז'אנר: פופ רקע השיר את השיר תמיד חלמתי כתב אליעד בעצמו, ביחד עם ראובן ארגאי מלהקת ההיפ הופ "אקסום". בשיר מדבר אליעד על חלומותיו. הוא הגיע תוך למקום הראשון במצעד ההשמעות של הרדיו השבועי של חברת "מדיה פורסט" וצבר כ-186 השמעות. לשיר לא פחות מ-27,103,097 נכון לעכשיו. בעיתונים רבים אמרו שהשיר מעולה. כמה מהביקורות: "מדובר כאן באחד הסינגלים הטובים של אליעד עד כה" - סרוגים "השיר מצוין, הכל מתחבר זה לזה בצורה מעולה והחבילה המוזיקלית הסופית טובה בהחלט. השיר מביא משהו מאוד ישיר בצורה פשוט ונכונה. סך הכל שיר מעולה, יש בו כל מה שצריך שיהיה בשיר טוב והרבה מעבר" - פרוגי "את השיר החדש – 'תמיד חלמתי', בלדת פופ-סול יפהפייה, מלודית והולמת היטב את יכולותיו הווקאליות של אליעד, כתב והלחין נחום יחד עם ראובן 'טדרוס' ארגאי וחושף בו פן אחר, חדש ומסקרן: לא ממוסחר, לא ממוחזר ובעיקר לא חוזר על חומריו הישנים אלא שואף להתקדם, להתעדכן ולהמציא עצמו מחדש בדרכו המיוחדת והאופיינית" - מעריב אונליין מילים עם השמש החמה שמרגישה קרוב אני יושב ומנגן וזה עושה לי טוב כל העולם עוצר, סוף סוף אני נושם אני קיים אני מתחיל לחיות מגשים את כל מה שתמיד רציתי להיות והעולם בוער, בלהבות תמיד חלמתי שתהיה לי סיבה לשמוח גם אם לפעמים קשה אם תתן לי כוח לשתות את החיים כמו יין, לא לוותר עדיין תמיד חלמתי שתהיה לי סיבה לזרוח החופש נגע בי, זו הרגשה שלא הכרתי בדרך שכחתי, ליהנות עם הרוח הקרה שמתחילה לנשוב לכל כיוון שהיא תיקח אותי מבלי לחשוב והעולם אחר סוף סוף צבעים על הירח אני שט איתו שלם עם הגורל אני בוטח בו והעולם זוהר, איזה נוף תמיד חלמתי שתהיה לי סיבה לשמוח גם אם לפעמים קשה אם תתן לי כוח לשתות את החיים כמו יין, לא לוותר עדיין תמיד חלמתי שתהיה לי סיבה לזרוח החופש נגע בי, זו הרגשה שלא הכרתי בדרך שכחתי, ליהנות קליפ חוות דעת אישית השיר הזה הוא באמת שיר טוב. אני מתה על הקצב שלו והמילים שלו באמת יפות, כמו כל השירים של אליעד אגב. אין בו טיפת רדידות והוא באמת שיר טוב ואני ממש מסכימה עם הביקורות עליו. במיוחד אהבתי את הסוף הכאילו מסתורי מעט במנגינה שלו. אהבתי במיוחד את הבית הראשון ואת זה שהוא מתחיל מייד, לעומת הרבה שירים אחרים שכמה שניות יש מנגינה כזאת ורק אז מתחיל הזמר לשיר. אני אהבתי איך שהוא מצד אחד מאוד מאוד קליט ומצד שני רגוע מאוד, וברוב השירים זה לא משתלב טוב. משמיעים לי אותו הרבה בכיתה, והוא בין השירים היחידים שאני גם אוהבת שמשמיעים לי בכיתה. למילים שלו יש משמעות מאוד יפה, ובשילוב עם הקול המדהים של אליעד והמנגינה הקליטה יוצא שיר פשוט מעולה. אני חושבת שהבנתם מה דעתי עליו. ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 12 2021, 18:10 PM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד על הסיקור, סופי!
מושקע ויפה, כבר אוסיף ללינקייה :). -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |