![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 12 2021, 22:50 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() צוהל למה משמש הבצלצל: הבצלצל משמש להביע אושר. ש השימוש הראשון בבצלצל שימושים מיוחדים בבצלצל: אני מקפיצה תגובה שלא ראו. אני מחליפה כינוי לכינוי של הבצלצל הזה. מידע בצלצל זה הוא מוכר ואהוב מאוד. הרבה אנשים אומרים שהוא כזה תמים ומאושר וזה פשוט כיף לראות את זה, איך שהוא קופץ מאושר בלי דאגות, עם החיוך הענקי על הפנים שלו... בכינויי הבצלצלים לסופי, המחזיקה כעת בכינוי צמרור ננסי 1 היה את הכינוי הזה. הבצלצל אמנם נראה כאילו הוא באימון ספורט אבל הוא לא! אל תטעו! הוא בשורה ה11 בתיבה הקטנה של הבצלצלים שבצד כל פעם ששולחים הודעה או ינשוף. הפעם הראשונה בה השתמשתי בבצלצל: https://hportal.co.il/index.php?act=ST&f=11...dpost&p=8268551 דעה אישית וואי, סוף סוף החלק הזה! צוהל הוא ללא ספק הבצלצל האהוב עליי. אני אוהבת איך הוא מתאים לכל מצב, בין אם ציני ובין אם כשאתה באמת מאושר. אני אפילו החלפתי לכינוי צוהל כשאני ועוד כמה חברים עשינו כינויי בצלצלים. המראה שלו גם משעשע קלות, כיוון שהבעת הפנים שמרוחה עליו כל כך תמימה וחמודה, ואיך שהוא מדלג כאילו הוא עושה ספורט... אני נורא אוהבת את הבצלצל והוא מקסים נורא לדעתי, מביע אושר מוחלט (אפילו יותר מהבצלצל שקוראים לו מאושר, וזה קצת מצחיק). סיפור מצחיק: פעם אחת ירד גשם ואני כולי כזה שמחה ואני יוצאת החוצה בדילוגים כמו של צוהל, ו... אוקיי, זה נגמר בכך ששבועיים כאב לי כל החלק האחורי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 12 2021, 22:57 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קודם כל, כל הכבוד על הסיקור!
אין לי הערות חוץ מזה שהקישור השני ב'שימושים מיוחדים בבצלצל' לא עובד, למרות שזה ממש הגיוני שזה בעיה אצלי אז אני ממליצה לך לבדוק את זה. לא נוסף ללינקיה כי כרגע אין לינקיה לסיקורי בצלצלים, אבל אני בהחלט מוסיפה לך עליו בצלצלים בבצלצליה. ![]() -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2021, 01:27 AM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נוסף לרשימת הבצלצלים שנפתחו עד עכשיו.
![]() -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2021, 12:59 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממש אהבתי את הסיקור!
חחחח, אהבתי שקישרת לתגובה שהקפצת, חחחחח נקווה שאני לא אפול גם לשלולית, נפלת לשלולית, נכון? ![]() ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |