![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 13 2021, 12:06 PM
|
||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() חיי הבצלצל המצוי שלב ראשון "תראי את ![]() "איך עייף מהחיים?" שאלתי "זה בצלצל." "זה שהוא בצלצל זה לא סותר את זה שהוא חיי פעם. כל בצלצל חיי פעם." הסביר עומר. "וואלה?" אמרתי "אתה יודע מה הוא עשה בחיים שלו שהוא כל כך עייף?" "מאיפה לי?" משך עומר בכתפיו "תשאלי מישהו אחר אולי הוא יידע" שלום לכם משתמשים ומשתמשות וברוכים הבאים לפעילות הראשונה והמגניבה של ספיישל בצלצלים! אז מה שלומכם? מה נשמע? איך החיים? מה קורה? אצלנו נחמד, איך אצלך? את יכולה להגיע לפואנטה כבר? בטח, כן. הפואנטה. אז ככה, כמו שהבנתם משיחת הרקע, לכל בצלצל יש חיים משלו. ואני מאוד רוצה לדעת מה החיים של כל בצלצל. ומי יכול לספר לי על חיי בצלצל יותר טוב מכם? טוב, זה ברור שהתשובה היא אף אחד. וזה בדיוק מה שאני רוצה שנעשה עכשיו, נספר את סיפור החיים של כל בצלצל. אז איך נעשה את זה אתם שואלים? בצורה מאוד פשוטה. כל אחד יבחר איזה בצלצל שהוא רוצה, ויספר לנו את סיפור החיים שלו. מתי ואיפה הוא נולד, איפה הוא גר, מה הוא עבר בחיים, איך הוא הגיע למצב שבו הוא כיום וכו'. אז בלי יותר מידי הסברים, הנה לכם טופס:
אז עכשיו, אחרי שברור לכולם מה צריך לעשות, הגיע הזמן להשתתף! וכדאי למהר, כי עוד חמישה ימים ייסגר השלב הזה ויפתח השלב השני. אה, וכמובן, תגמול. על השתתפות בפעילות תקבלו ![]() ![]() -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 13 2021, 12:26 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: עידו, The Great Unknown
הבצלצל שבחרתי: ![]() סיפור חייו של הבצלצל: יאפ, אז גיבורי שלנו נולד בפרו הרחוקה אי שם בשנת 1992, גדל למשפחת בצלצלים עם שושלת עתיקת יומין, והוריו תמיד חינכו אותו לגלות סקרנות כלפי דברים ולצאת למסעות, ובמיוחד להיות שוויצר והיפסטר. במהלך שהותו בפרו, מיום היוולדו ועד לגיל 6, הוא איבד את הוריו במעמקי הג'ונגל בטיול מיוחד ביחד עם שאר משפחתו המורחבת. הוא מצא בנדנה מגניבה ונדירה במיוחד במהלך הטיול שמשכה את תשומת ליבו ולא שם לב לכך שכל שאר משפחתו התקדמה הלאה, והוא נשאר במעמקי פרו לבדו, כמובן הקפיד על המנטרה שבה כל ילד שהולך לאיבוד בטיול נשאר במקומו כמו פסל. עם השעות שעברו, הוא הצליח למצוא בתור מקורות מזון לגופו הבצלצלי חמציצים משובחים מאזור מיקומו שנמצאים בקרבתו ובפניו 24/7, ועם הזמן הפך לגדל באזור צבא מאולף של טריליוני טרמיטים בהובלתו, אשר הורגים למוות כל ישות המתקרבת לעברו ולעבר מחנו הצבאי. עם זאת, תקשורת אנושית חסרה לו מאוד, והוא נוטה לעתים לעשות פוזות דרמטיות בכך שעומד על סלע בקושי גבוה כדי להבליט כמה דמות שטוחה הוא. שאלות/ הערות/ הארות/ סיפור חיים: גזוז. -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2021, 12:52 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: שיראל, בצד
הבצלצל שבחרתי: ![]() סיפור חייו של הבצלצל: הבצלצל שלנו למד לשרוק בגיל נורא צעיר. הוא נולד למשפחה מעורבת, מצד אחד היה את רגוע ומצד שני את מרושע, כבר מילדותו היה לו אופי מאוד שורקני, הוא נהג לשרוק בכל הזדמנות. לאט לאט התחילו להבין כששורק מתחיל לשרוק זה סימן שהוא עשה משהו ולא רוצה שידעו על כך, בשונה מרגוע שמגיע כשאנשים רגועים, מה שגרם לשורק לשורק עוד יותר בהתלהבות (כשהוא הבין שכועסים על רגוע כי הוא רגוע) באחד מהימים רגוע יצא לדשא והתיישב שם לשרוק אחרי שעשה משהו שהוא העדיף שלא ידעו... ומאז ועד היום שורק יושב לשרוק בחוץ וקורא לכולם לבוא לשרוק איתו. וגם כשיורד בחוץ גשם הוא ישב וישרוק לכלום שאלות/ הערות/ הארות/ סיפור חיים: קסםםם -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2021, 12:53 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: רינג, רינג.
הבצלצל שבחרתי: ![]() סיפור חייו של הבצלצל: מתחנן שלנו גדל בעבר, בזמן שאנשים היו עניים, בתקופתה של מרי אנטואנט, הוא חי בצרפת. מתחנן שלנו היה בצלצל קטן וחמוד שרצה המון דברים אבל לא יכל לקבל אותם בגלל שהמשפחה שלו הייתה ענייה. למתחנן שלנו יש משפחה גדולה ומאושרת, יש לו שני הורים מבוצלים, וארבעה אחים, אח גדול בשם ![]() מתחנן שלנו גדל בבית שלא אהבו לחלק וב דברים ויום אחד הוא גילה שאם הוא יתחנן בעייני כלבלב ההורים שלו יתרככו וכנראה יסכימו לו הכל. איך הוא גילה את זה? פעם אחת הוא ביקש ממש יפה מאח שלו מאושריקו שישחק איתו כדורגל ואז פתאום הגיע לו הפרצוף הזה ואח שלו הסכים. מתחנן הבין שזה יעזור לו בחיים אבל מרוב שהוא השתמש הפרצוף הזה נתקע לו לנצח! הוא נשאר ככה עד היום, אתם בטח שואלים איך הוא לא מבוגר? בגלל שפעם הוא נכנס למכונת הקפאה והוא נשאר ככה עד היום! אבל לא אכפת לו בגלל שאנשים חמודים ומקימיםמשתמשים בו ![]() ![]() שאלות/ הערות/ הארות/ סיפור חיים: מי שרוצ הלדעת שתי אחיותיו היו ![]() ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2021, 14:02 PM
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: לא צריך
הבצלצל שבחרתי: ![]() סיפור חייו של הבצלצל: בבקשה שלנו נולד בארץ בצלצלצלצללצלצללצלצלצלצלצליה בשם גרגורי בוריס ברג קאי שון הולמסר. מכאן ראשי התיבות שלו- גרגורי בבקש"ה. לקראת סוף חייו הוא נטש את בצלצלצלצללצלצללצלצלצלצלצליה ואת השם גרגורי בבקש"ה בעקבות חדירת הבצלצלים העצובים ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() שאלות/ הערות/ הארות/ סיפור חיים: -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2021, 14:57 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
שם+ כינוי: יובל, honey3548
הבצלצל שבחרתי: ![]() סיפור חייו של הבצלצל: לפני שנים רבות (זה היה לפני שנולדתי, אז זה נחשב לפני המון שנים. תתמודדו.), בארץ רחוקה רחוקה (בערך מ-20 שעות טיסה), חי אומן מחשב (אדם שמכין אנימציה) בשם שין-לי. בארץ הזו (יפן), ענף האנמיציה היה מופתח מאוד. כבר המציאו את האימוג'ים (הסמיילים), וסדרות אנימציה (כמו דרגון בול סופר/Z/וואטאבר). הבעיה היתה שלא כולם אהבו את האימוג'ים. אני יכולה להבין, כי כמה כבר אפשר לשלוח הודעות של פרצופים צהובים ומטופשים?! בכל מקרה, לאנשים כבר נמאס. חברת הטלפונים אושיפון (אחת משתי החברות הכי גדולות ביפן, השנייה היא שושיפון. (שני המנכלים היו אחים) החברות התחרו תמיד.) החליטה למצוא רעיון חדש שיענה על הצורך של אנשים לריענון. המנכל של החברה, מר אושי, החליט לפרסם אודישנים לאומנים מוכשרים. הם בחנו כל אומן בטוקיו, ולבסוף בחרו בשין-לי. המנכל ביקש משין-לי לצייר לו את הדבר הבא של האימוג'ים. שין-לי חשב וחשב, ולא ידע מה לעשות. כשחזר הביתה בערב, הוא ראה שלארוחת ערב יש סושי. הוא לקח סושי אחד, וירק אותו מיד. הוא שאל את אישתו מה יש בסושי הזה, והיא אמרה לו שלו-יאנג (הבן הקטן שלהם) ניסה להכין סושי עם בצל. ופתאום, לשין-לי היה רעיון. הוא רץ לסטודיו שלו והתחיל לצייר בצלצלים. הראשונה נראתה ככה: ![]() הסוף. רק רגע, יש עוד אפילוג: יום אחרי זה שין-לי מכר את הרעיון שלו לחברה ענקית בארצות הברית, הרוויח מיליונים וקנה וילה בסן-פרנסיסקו. כל המשפחה עברה לשם, והם חיו בעושר ואושר (ובעיקר עושר) עד עצם היום הזה. עכשיו, אחת, אחת ולתמיד: הסוף שאלות/ הערות/ הארות/ סיפור חיים: אחלה פעילות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 15:19 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: אלכס, Alex_Rain
הבצלצל שבחרתי: ![]() סיפור חייו של הבצלצל: מגולגל הקטן הוא ילד מאוד מפונק, בקושי יוצא מהחדר שלו, שלא לדבר על המיטה והוא לא עושה הרבה, הוא רק מתגלגל לו בין השמיכות וישן. כאשר מגולגל מחוייב לצאת מהמיטה, הוא אף פעם-אף פעם לא יוצא מהשמיכה ותמיד לוקח אותה איתו. מגולגל הוא ילד קטן-קטנטן-פצפון, נולד לפני שנים בודדות. מגולגל הקטן גדל במשפחה חמה ומפנקת שתמיד מביאה לו אוכל למיטה ומטפלת בו כשהוא חולה. מגולגל שלנו לא עבר הרבה בחייו כפי שאפשר לצפות מילד קטן-קטנטן-פצפון שכל היום מתגלגל בשמיכות. שאלות/ הערות/ הארות/ סיפור חיים: ![]() -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 10:54 AM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: אבישג, פוף
הבצלצל שבחרתי: ![]() סיפור חייו של הבצלצל: ![]() ![]() ![]() מרוב שהיה משתמש בתנוחה הזאת, יום אחד כשנאמרה עובדה שלא ידע וניסה לומר שהוא לא ידע, לא הצליח, ונשאר בתנוחת ה ![]() לא היה לו מה לעשות, אז הוא החליט לשנות את המשמעות גם למשמעות של "אין מה לעשות" כי לא יכולך היה לומר משהו אחר. ![]() ![]() וכך, תוכלו לראות את ![]() שאלות/ הערות/ הארות/ סיפור חיים: סיפור חיים נחמד. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 17:47 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: ג'יני, בצד
הבצלצל שבחרתי: ![]() סיפור חייו של הבצלצל: הוא נולד לפני 16 שנה, להורים עמידים ולא קרה לא שום דבר מיוחד, עד שיום אחד הוא ראה בחורה והם התאהבו ממבט ראשון. הבחורה היתה: ![]() אבל יותר נכון הוא התאהב בה ממבט ראשון, והיא לא בו. הוא ניסה לצאת איתה, בלה בלה בלה, לא הלך, בלה בלה בלה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ואז ![]() ![]() ל- ![]() ![]() והם חיו באושר (ל- ![]() ![]() ![]() ![]() אז לפני שהוא עשה את זה היא אמרה לו: "סליחה, ![]() חוץ מזה הכל נהדר ![]() ביוש!" והלכה לה. רק שהיא לא ידעה כמה סבל היא גרמה בכך. ![]() ![]() בנתיים ![]() ![]() הסוף! ![]() ![]() ![]() שאלות/ הערות/ הארות/ סיפור חיים: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 17:30 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בצלצלים יתווספו עוד מעט לבצלצליה.
השלב השני יפתח בקרוב. ננעל. ![]() -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |