![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 13 2021, 12:18 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() בצלצלים או אימוג'ים? "אוף י'מעצבנת!" התעצבן עליי עומר. "זה אתה פה שמעצבן!😡" צעקתי, מוסיפה סמיילי כועס. "ממש לא! ![]() "מה אתה מוסיף בצלצל כשיש לך אפשרות להוסיף אימוג'י?" שאלתי, שוכחת שלפניי שניה כעסתי כל כך. "בצלצלים זה בהרבה יותר טוב מאימוג'י." אמר עומר. "ממש לא. תשאל את כולם הם יגידו לך שקודם אימוג'ים ואז בצלצלים!" אמרתי. "דווקא ההפך." אמר עומר. שלום לכם משתמשים ומשתמשות וברוכים הבאים לדיון שיעסוק, איך לא, בבצלצלים! אז כמו שראיתם למעלה בשיחת הרקע, לי ולעומר יש וויכוח. בצלצלים או אימוג'ים? וכמו שראיתם, החלטנו לשאול אתכם מה דעתכם. דעתי האישית, שמנוגדת מאוד לדעתי בשיחת הרקע, היא שבצלצלים בהרבה יותר נחמדים מכמה סיבות. דבר ראשון, הם בהרבה יותר נחמדים. דבר שני, הם זזים, מה שגורם להם לבטא בצורה יותר טובה את הרגשות שלנו. וכמובן שיש לי עוד סיבות, אבל אני לא אקח לכם את כולם אז אני מניחה שכולכם יודעים מה זה אימוג'ים ושכולכם יודעים מה זה בצלצלים, אז קדימה, תכריעו בשאלה הקשה ביותר, בצלצלים או אימוג'ים? שאלות מכוונות: מה אתם מעדיפים, בצלצלים או אימוג'ים? אם אתם מעדיפים בצלצלים, למה עדיף בצלצלים על אימוג'ים? אם אתם מעדיפים אימוג'ים, למה עדיף אימוג'ים על בצלצלים? במה אתם משתמשים יותר, בצלצלים או אימוג'ים? שימו לב שעל כל תגובה מושקעת (שזה אומר כל תגובה שהיא יותר מ'בצלצלים' או 'אימוג'ים') יתווסף ![]() דיון פורה ומהנה. ![]() -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2021, 13:04 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בכללי בוואטצאפ נניח לא משתמש כל כך באימוגים, לכן אני אלך על הבצלצלים.
הבצלצלים הם פשוט וואו, אני זוכר שפעם קראתי להם יצורים מוזרים, אני אחפש רגע את התגובה הזו הנה, חחחחחח, בסופו של דבר הבצלצלונים הללו הם ממש מתוקים ואני לא אשתמש בהם בוואטצאפ נגיד, אבל פה בפורטל כן, כי הם מרגישים לי קסומים כזה, יאייי, ![]() ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2021, 13:22 PM
|
||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2021, 14:03 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מה אתם מעדיפים, בצלצלים או אימוג'ים?בצלצלים
אם אתם מעדיפים בצלצלים, למה עדיף בצלצלים על אימוג'ים?הם יותר מתוחכמים אם אתם מעדיפים אימוג'ים, למה עדיף אימוג'ים על בצלצלים? במה אתם משתמשים יותר, בצלצלים או אימוג'ים?בצלצלים -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() הארי פוטר(Harrius Potter)🦌🎩🦌3⒐6(XXXIX.IX)🦌🎩🦌 ראש מחלקת ההילאים 🦌🎩🦌 כושף ראשי בקסמדרין🦌🎩🦌 מביס האופל 🦌🎩🦌 גריפינדורי גאה 🦌🎩🦌 מחפש וקפטן 'ברק הקווידיץ' 🦌🎩🦌משקפיים עגולים לי יש ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2021, 14:11 PM
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה אתם מעדיפים, בצלצלים או אימוג'ים? בצלצלים, אבל אני אשתמש בהם רק בפורטל. לבצלצלים יש לב ונשמה, סיפור חיים שלם, בעוד שאימוג'ים הם חיקוי עלוב שהוא רק פרצופים מוזרים כאלה.
אם אתם מעדיפים בצלצלים, למה עדיף בצלצלים על אימוג'ים? לבצלצלים יש לב ונשמה, סיפור חיים שלם, בעוד שאימוג'ים הם חיקוי עלוב שהוא רק פרצופים מוזרים כאלה. לבצלצלים יש גם יותר משמעויות מאשר אימוג'ים. לדוגמא ![]() ![]() במה אתם משתמשים יותר, בצלצלים או אימוג'ים? בצלצלים. באופן אישי, אני בדרך כלל לא משתמש באימוג'ים. -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2021, 16:40 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה אתם מעדיפים, בצלצלים או אימוג'ים?
בצלצלים, זה לא שאני מכורה להם אבל הם עדיפים אם אתם מעדיפים בצלצלים, למה עדיף בצלצלים על אימוג'ים? כי לבצלצלים יש נוכחות כזאת שאין לאימוג'י ויש להם משהו חי כזה שהרבה יותר כיף להשתמש בהם. ואפשר גם לשים אותם לפי המצב רוח או הסצנה ולא לפי הקוד שלהם (מן הסתם גם באימוג'י אבל אנע ערף) והם הרבה יותר מעבירים רגשות מאשר אימוג'י כמו זה ![]() במה אתם משתמשים יותר, בצלצלים או אימוג'ים? אממ די לא בזה ולא בזה, אבל אני אעדיף בצלצלים מאשר אימוג'ים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2021, 18:48 PM
|
||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מסכימה עם כל ![]() בצלצלים הרבה יותר עמוקים ובעלי אישיות מאשר אימוג'ים ![]() ואם אני במקרה מרגישה היום מגולגלת, איך בדיוק אוכל לתאר זאת עם אימוג'ים? כי עם בצלצלים אני יכולה להיות מגולגלת כל היום! ![]() ![]() ![]() במה אני משתמשת יותר? נחשו לבד ![]() 🎵♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥🎵 -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 01:28 AM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזר.
כן כי את צנזרת את זה מעצבנת אני עוד אנקום בפורום הזה ![]() הודעה זו נערכה ע"י כאילו אני סיגה גלידה ב Jan 14 2021, 10:49 AM --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 25 2021, 03:31 AM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכוד לכולם
בצלצלים יתווספו בבצלצליה למי שהגיב תגובה מושקעת. מפניי שזה דיון אני לא נועלת, אתם מוזמנים להמשיך לדון בנעימים! -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |