![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 13 2021, 19:05 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צילמתי היום את הגורה המושלמת הזו.
אשמח לת"בים ותגובות! http://www.up2me.co.il/imgs/5283262.jpeg http://www.up2me.co.il/imgs/67824292.jpeg -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2021, 19:12 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאאאאא
מדהיםםםםםם רק אולי הרגיש לי בתמונה הראשונה שהגורה קצת לא מפוקסת, עוד קצת פוקוס עליה וזה היה טוב יותר. התמונה השנייה גן ממש יםה אבל לדעתי צילמת מנמוך מדי. וואי, אני נשמע פה כמו צלם מקצועי, חחחח, אני לא, יכול להיות שזה לא נכון מה שאני אומר, זו רק דעתי. איזו גורה חמודההההההההה ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2021, 19:17 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חנה, תמונות מקסימות, קודם כול. הייתי מציעה לך לצלם קצת יותר מלמעלה. כלומר, את יחסית למטה של הכלבה וזה הופך את התמונה לקצת פחות יפה.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2021, 21:54 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממש ממש אהבתי את הזווית צילום של התמונה הראשונה! בכללי, התמונה הראשונה ממש ממש יפה והזווית פשוט מושלם והכל שם אעע גם מה שצילמת איתו, טלפון, מצלמה? ממש מצולם בפוקוס טוב ואהבתי את הבחירה של הזווית. כן הגורה הייתה קצת מטושטשת, אבל לא כזה נורא.
פחות אהבתי את התמונה השנייה, אבל גם שם אהבתי את המשחק בין הצל לאור בכמ תמונות מקסימות :> -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2021, 23:35 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
ווואווווו! צילומים מקצועיים ביותר! ממש מגניב! אני לא כזה מבין בצילום, אבל אני חושב שזה ממש טוב! והכיוון של האור, ביחד עם הרקע, והתנוחה הרובצת-משרה אווירה של רוגע!
-------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 09:49 AM
|
||||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה רבה :) ת"ב מעולה, ואני רואה שהקטע שזה נמוך מדי חוזר על עצמו אז אני אזכור את זה לפעם הבאה!
תודה רבה על הת"ב המעולה! אקח לתשומת ליבי.
תודה רבהההההההה ![]() צילמתי מטלפון יאא שמחה שאהבת :)
תודה רבה רבה :) שמחה שאהבת וזה השרה עליך רוגע -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |