![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 13 2021, 21:49 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תשתתפו בדיבוריםםםם
בלי ספאם תהנו -------------------- בס"ד
הודיה - 14 - מנהלת דיבורים - תפוח אדמה - שוקולד - המבורגר ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() היא באה רע ![]() ![]() ![]() ![]() |
האהא
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- 🟣 M.K 🟠 13 🟡 MUSIC 🟢 TV SHOWS 🔵 SHE\HER 🔴 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() It's alright, we'll survive Cause parents ain't always right --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() פוף זאת מילה קטנה, שאומרת דברים גדולים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום.
-------------------- סופי תשתחד?
- תקראו לי אבישג או שלא תקראו לי בכלל - הדשא של השכן סינטטי יותר - היא/את - גיל זה רק מספר שנה הבאה זאת שנת שמיטה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פסיכדלי פסיכה, פסיכו-, פסיכואנליזה, פסיכואנליטי, פסיכואנליטיקאי, פסיכוגריאטריה, פסיכודרמה, פסיכוזה, פסיכוטי, פסיכוטכני, פסיכוטכניקה, פסיכולוג, פסיכולוג קליני, פסיכולוגי פסיכולוגיה, פסיכולוגיה אנליטית, פסיכולוגיה התנהגותית, פסיכולוגיה חברתית, פסיכולוגיה חינוכית, פסיכולוגיה קוגניטיבית, פסיכולוגיה קלינית, פסיכולוגיה תבניתית, פסיכולוגיית הגשטלט (ראה, פסיכולוגיה תבניתית)- נו באמת, זה ערך ממש מיותר. הוא בסך הכל אומר "לך לערך אחר", פסיכולוגיית המעמקים, פסיכולוגיזם, פסיכולינגוויסטי, פסיכולינגוויסטיקה, פסיכומטרי, פסיכומטריה, פסיכוסומאטי, פסיכופאתי, פסיכופיזיולוגיה, פסיכופת, פסיכופתולוגיה, פסיכופתיה (נכתב גם: פסיכופטיה), פסיכוקינזיס, פסיכותרפיה, פסיכותרפיסט, פסיכי (שהחיינו), פסיכי (2), פסיכיאטר, פסיכיאטרי, פסיכיאטריה השאלה השרירותית של השנה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() היא באה רע ![]() ![]() ![]() ![]() |
חיחיחיחיחיחיחי
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() My childhood spat back the monster that you see ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כולם לסגוד ללינור האלוהים החדשה שלי
הודיה את חייבת לראות את הפרק -------------------- כריס - דתי - פול אאוט בוי - ♥ - סלית'רין - בפרישה חלקית ![]() If home is where the heart is, then we're all just fucked There was a crooked man, he walked a crooked mile The crooked man stepped forth and rang the crooked bell And thus his crooked soul spiraled into a crooked hell Murdered his crooked family and laughed a crooked laugh † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ירין עובדות על הרי פוטר לא אהבה 😢
רק פיתר פן חח 😌 -------------------- הארי פוטר - Hportal.co.il
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2021, 21:50 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- רייבנ שולטיםםםםםםםםםםםםם גו רייבנקלווווווווווו כולם יודעים שרייבנקלו הכי טובים אז למה להתכחש לזה? מה שווה אומץ אם לא יודעים להשתמש בו? למה צריך טוב לב אם לא תהיה חכם ואחרי רגע תטרף ע"י זאבים כי לא תדע איך לתכנן לעצמך חיים חכמים? מה שווה שאפתנות אם משתמשים בה למטרות רעות ולא בחוכמה? ![]() גם אני רייבנקלואית גאה! ![]() היא \ את להיות נשר זה בלב ובנשמה!!!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2021, 21:50 PM
|
||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני צריכה לחכות שהוא יעלה בדרכ לוקח לך יום-יום וחצי -------------------- בס"ד
הודיה - 14 - מנהלת דיבורים - תפוח אדמה - שוקולד - המבורגר ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 13 2021, 21:51 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הי
-------------------- 🔥אלרג"הי🔥בטא🔥גריפינדורי🔥 יובל 🔥 אני בן🔥 12🔥כותב🔥 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() הקוד ללוגו:
![]() טוב, אני אבקש: מישהו יכול לתרום לי חרמשים? אה, ולא לשכוח לשלוח ינשופים, כל ינשוף, כי אני משועמםםםםם. אם מישהו רוצה סרט כלשהו, לשלוח לי ינשוף ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 13 2021, 21:51 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סופי כמה חיים יש לך
פשוט אני ממש בקטע לרצוח אותך מה דעתך -------------------- הארי פוטר - Hportal.co.il
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2021, 21:52 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא אוהב את החתימה שלך! ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פחות -------------------- רייבנ שולטיםםםםםםםםםםםםם גו רייבנקלווווווווווו כולם יודעים שרייבנקלו הכי טובים אז למה להתכחש לזה? מה שווה אומץ אם לא יודעים להשתמש בו? למה צריך טוב לב אם לא תהיה חכם ואחרי רגע תטרף ע"י זאבים כי לא תדע איך לתכנן לעצמך חיים חכמים? מה שווה שאפתנות אם משתמשים בה למטרות רעות ולא בחוכמה? ![]() גם אני רייבנקלואית גאה! ![]() היא \ את להיות נשר זה בלב ובנשמה!!!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עידווו
באיזה אפליקציה/אתר אתה משתמש להכין לוגואים??? ![]() ![]() ![]() -------------------- 🔥אלרג"הי🔥בטא🔥גריפינדורי🔥 יובל 🔥 אני בן🔥 12🔥כותב🔥 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() הקוד ללוגו:
![]() טוב, אני אבקש: מישהו יכול לתרום לי חרמשים? אה, ולא לשכוח לשלוח ינשופים, כל ינשוף, כי אני משועמםםםםם. אם מישהו רוצה סרט כלשהו, לשלוח לי ינשוף ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 13 2021, 21:53 PM
|
||
![]() פוף זאת מילה קטנה, שאומרת דברים גדולים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה כיף זה שיחות על רמה בנו"ד.
-------------------- סופי תשתחד?
- תקראו לי אבישג או שלא תקראו לי בכלל - הדשא של השכן סינטטי יותר - היא/את - גיל זה רק מספר שנה הבאה זאת שנת שמיטה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פסיכדלי פסיכה, פסיכו-, פסיכואנליזה, פסיכואנליטי, פסיכואנליטיקאי, פסיכוגריאטריה, פסיכודרמה, פסיכוזה, פסיכוטי, פסיכוטכני, פסיכוטכניקה, פסיכולוג, פסיכולוג קליני, פסיכולוגי פסיכולוגיה, פסיכולוגיה אנליטית, פסיכולוגיה התנהגותית, פסיכולוגיה חברתית, פסיכולוגיה חינוכית, פסיכולוגיה קוגניטיבית, פסיכולוגיה קלינית, פסיכולוגיה תבניתית, פסיכולוגיית הגשטלט (ראה, פסיכולוגיה תבניתית)- נו באמת, זה ערך ממש מיותר. הוא בסך הכל אומר "לך לערך אחר", פסיכולוגיית המעמקים, פסיכולוגיזם, פסיכולינגוויסטי, פסיכולינגוויסטיקה, פסיכומטרי, פסיכומטריה, פסיכוסומאטי, פסיכופאתי, פסיכופיזיולוגיה, פסיכופת, פסיכופתולוגיה, פסיכופתיה (נכתב גם: פסיכופטיה), פסיכוקינזיס, פסיכותרפיה, פסיכותרפיסט, פסיכי (שהחיינו), פסיכי (2), פסיכיאטר, פסיכיאטרי, פסיכיאטריה השאלה השרירותית של השנה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2021 - 2007 |