![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 6 7 [8] 9 10 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:13 AM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל דבר שאתה כתבת יש לי חשק לקרוא אז יאללה תגמור אותו ותעלה! -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:13 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:14 AM
|
||||||||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא תיבבתי אותך כי האורך. הוא מלחיץ! אני קורא ספרים עבים, אבל אין לי כוח עכשיו בפורטל לשבל על סיפור כזה ארוך! -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||||||||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אל דאגה תם. אבישג פה כדי לקרוא את כל הסיפור כמה פעמים שתבקש.י ![]() -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מתה עליה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כנל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:15 AM
|
||||||||||||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מבטיח.ה שזה לא באורך ספר עבה זה באורך ספר ממוצע לחלוטין!!! ואני מביןה את הקושי ובעיקרון אם לדעתך יעזור לך לקרוא את זה בקובץ וורד או דוקס אני אשלח בכיף -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:16 AM
|
||||||||
אני חושבת שמחר אני עושה שפם וגבות עם סליים -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:17 AM
|
||||||
אהההמממ הבעיה היא שכתבתי את זה באיזשהו טאבלט, ונהרס לו החור של הטעינה, אז אני לא מצליח להפעיל אותו! כבר איזה חצי שנה! (ללכת לתיקון? לאאאא! אני עצלן מידי!) -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:17 AM
|
||||||||||
לכי על זה זו שיטה אדירה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:18 AM
|
||||||||||||||||
ישך אולי איזה תקציר, בלי יותר מידי ספויילרים כדי שאני אראה את הכיוון? -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:18 AM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאא רגעע
תמיר בר עזב את כאןן למהההה -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:19 AM
|
||
למה כל פעם שכותבים "מידי" אני קוראת כ"מיידי" ושעה מנסה להבין מה קשור
כל פעם אבללל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:19 AM
|
||||||||
יו איזה מבאס!!!!! אבל אם זה באמת יצא טוב אולי כדאי לך כן להשקיע בזה שעה וללכת לתקן אותו, או אפילו שיעבירו לך את מה שעליו לדיסק קשיח -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:20 AM
|
||
תם מה הפרק הכי ארוך בדממת השחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |