![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 72 73 [74] 75 76 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 15:19 PM
|
||||||||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
תעשה שהוא גם יתקשר! נגיד שלוחצים עליו והוא אומר משהו, או שהוא זה ששואל "לאיזה מספר עמוד תרצה להגיע" או שכשעולה חרמשים הוא נהיה מאושר, או דברים כאלה! ![]() -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 15:20 PM
|
||||||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אעעע בא לייייייייייי ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני נכוותי רק פעם אחת. אבל זה כי מאז אני לא נוגעת או מתקרבת לדבק חם... -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב לחא כל השאר היו אזעקות שווא
אבל הפעם המחשב שלי לגמרי נהרס -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פחות -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 15:21 PM
|
||||||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למהההה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||||||||||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוא לא ייתקיים אצלך בכל מקרה, רק אצלי -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באתי להגיד שלום, יש לי הפסקה קצרה
נראה לי שהיום אדביק את הקצב עם שיעורי הבית ואחזור לחדו"א -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם שלי. המערכת איוורור הפסיקה לפעול והתעלמתי ועכשיו הוא לא עובד ואני בבידוד אז אני לא יכולה לקחת אותו לתיקון... -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 15:22 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
כע. ידעתי את זה כבר. (בלי לפתוח את הקישור אני יודע מה קישרת) וכן, אני מת על הקטעים הללו! אולי תעשי סיקןר על מלך האריות? הודיה, מדובר בוולט דיסני. גאון והכל, אבל הוא היה אנטישמי שתמך בנאצים... -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איכס
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הא אני פעם נכוויתי מחמאה ששמתי במיקרו כדי לאפות ומאז אני ממש מפחד.ת מחמאה חמה
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
היי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 15:23 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 15:23 PM
|
||||||||||||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזכיר לי אותו אם מישהו זוכר -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |