![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 9 10 [11] 12 13 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:28 AM
|
||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סודותתת אני אוהבת סודות אבל רק אם מגלים לי אותם מה קורה אז --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:29 AM
|
||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואו כנות של ילדים קטנים זה מושלם!!!!! יש לי הרבה סיפורים על כנות של ילדים בכיתה ד -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עייפה כואבת לי הבטן וגאה בעצמי כי עשיתי היום הרבה דברים בקטע חריג -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה חח -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:30 AM
|
||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כיתה ד זה קטן, קטן מאוד!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אגב כתבתי תב!!!
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ורד הכינוי שלךךךךך
![]() -------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:31 AM
|
||||||||
כיתה ד זה לא מאוד מאוד קטן אבל זה גם. גיל של חניכים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יווו תודה רבהה תםםם
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכוןןןןןןןןן שיניתי בשביל הטריוויה ועכשיו אין לי כינוי אחר אז אני אשאר איתו לזמן מהההה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאוו אני נורא אוהבת סיפורים על ילדים קטנים במיוחד אני נמסה כשאחיין שלי (בן שנתיים וחצי) תוקע פתאום ביטויים של מבוגרים זה הזוי כמה הדיבור של הסובבים משפיע על ילדים קטנים! -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מקסיםםם -------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||||||||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז נראה לי שאני לא בקטע. "גם הוא וגם מיכה היו בארון..." סורי, אני לא בקטעים האלה. אבל נשמע מעניין! (סליחה שסתם הטרחתי אותך לכתוב תקציר...) -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:32 AM
|
||||||||||||
תרגישי טובבב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:33 AM
|
||||||||
כן!!!!!! וואו יש לי מלא סיפורים על ילדים בכיתה ד בואי נראה איזה סיפורים מצחיקים היו לי יש את הקטע שהחניכות שלי מכיתה י גילו כל פעולה מחדש שאני לסבית וזה היה קורע חניכה: תם יש לך חבר? אני: אין לי חבר אבל אולי בעתיד תהיה לי חברה חניכה אחרת: תם זה לא נחשב לכולנו יש חברות אני: לאלא הכוונה היא כמו חבר אבל בבת החניכות: ... חניכה נוספת: ![]() ![]() ![]() (וכל זה קורה כל פעולה מחדש) וואי היה גם את הילד בגיוסים ששאל אם אני בן או בת ועניתי לו ״אני מה שתרצה״ והוא הסתכל עליי בהתלהבות ואמר ״מגניב!!!״ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |