![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 10 11 [12] 13 14 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:33 AM
|
||||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכוןןןןןןןןן וגם אני חושבת שמי שלא יבחר לראשות הפלפאף אני והיא או הוא פשוט נרים את הפלפאף הפלפאף הכי טוביםםםםםםםם הפלפאף מנצחיםםםםםםםםםם -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:33 AM
|
||||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה קטן נורא נורא. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:34 AM
|
||||||||||||||||||||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה בסדר גמור!!! לא כל סיפור הוא לכולם אל דאגה לא הטרחת בכלל :)) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||
|
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה לעזור לי בעבודה בנביא על שמואל א' פרקים א'- ג' ?
-------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואוו תם תודה רבה!!!!
ממש שמחתי לראות ששמת לב שממש חשבנו על כל מילה כי זה אשכרה היה ככה שכתבנו את הסיפור איזה חמש פעמים לפחות ושינינו מילים כל הזמן! יאאאאאאאאא ת"ב מעולה אני שמחה תודה רבה :) -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:35 AM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואו השעה כמעט 12 בלילה זה לא בסדר שאתםן גורמיםות לי להיזכר בכמה כיף זה להיות בצוות ד אני מתגעגע.ת
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:35 AM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מקודם עשיתי שני עמודים של עבודה על מלחמת העי בנביא יהושוע ועד עכשיו כואב לי הגב לא תודה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:36 AM
|
||||
בשמחה מגיעה לכם מאוד המחמאה!!!! זה כתוב נפלא -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:36 AM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא נראה לי שאני זוכר כ"כ טוב ![]() -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:37 AM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צוות ד? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||
תכגלחהיעדץגלשךחעכ איזה חמודים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני גם רוצה כאלו חניכים מקסימים!!!!!!!!!! ואוו איזה כיף זה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואו אולי אני אעשה הזמנה מביוטיקר
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:38 AM
|
||
וואי יש גם את החניכות מהגדוד שלי שניסו ״לעבוד״ על המדריך שלהן ולתת לו אוראו שבמקום הוניל הן שמו משחת שיניים אז הן נותנות לו את זה והוא בא אליי עם האוראו ואומר ״תם. האם הן שמו בזה משחת שיניים״ והן מאחוריו עושות לי כזה
![]() ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש תודהההה אז עכשיו זה כזה שאלות אל אלקנה את השאלה הראשונה כבר עשיתי זה השאלה השניה- 2)מה מוסיפים המקורות שלמדנו על דמותו של אלקנה? מהו שכרו על מעשיו? התייחסי למקור אחד לפחות. עכשיו פה יש בעיה, למה לי אין מושג איזה מקורות למדנו. -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התחלתי לפנטז על בגדים שחורים וגינסים כהים
אני חושבשהמחסור בקניונים הגיע גם אליי -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |