![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 11 12 [13] 14 15 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:38 AM
|
||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה רבה 3333333333> -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:38 AM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי לול --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:39 AM
|
||||||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הכוונה היא להדריך/להיות ראשגד.ית של חניכים בכיתה ד
זה באמת מושלם אחד הדברים הכי טובים שקרו לי בחיים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בטח מצודת דוד או משהו -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תם
במה את.ה מדריך.ה? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:40 AM
|
||||||||||||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
העלו לפייסבוק שלהם ראיתי עכישו מצוין -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@תם
איפה הדרכת כאילו תנועת נוער כזה או משהו אחר? -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע רגע איזה עוד סיפורים יש לי
יש את הסיפור של חניכה שלי בפעולת רבין שדיברנו על הסתה ואלימות וזה והיא פשוט. היא פשוט אמרה ״אבל תם למה יגאל עמיר רצח את רבין? להרים אקדח זה הרבה יותר כבד מלדבר״ ואני כמעט התחלתי לבכות אני בצופים אגב למי ששאלה!! הודעה זו נערכה ע"י Nico di Angelo ב Jan 14 2021, 00:41 AM -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:41 AM
|
||||
כבד מבחינה פיזית כאילו? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יכול להיות בעקרון המורה אמרה שיש הכל במודל אבל אין לי מושג איך משתמשים במודל -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||
הדבר היחיד שחסר לי בגלל הקניונים זה פגישות מעצבנות עם "חברות" מעצבנות מבית הספר הקודם שמנסות להראות לי שהן חברות שלי כשהן לא :> -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
כן!!!!! כאילו היא פשוט אמרה כזה ״אבל למה להשתמש באלימות זה הרבה יותר מסובך אפשר פשוט לשבת ולדבר״ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:42 AM
|
||||||||
אני בוכה פה לולללל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
וואי איך חסר לי קניונים
חסר לי ברמה שאני חולמת שאני בקניון ואז שאני מתעוררת אני מתבאסת כשאני מגלה שאני לא -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
ואוו איזו חמודה ![]() ממש הייתי רוצה להדריך איפשהו אבל לא יקרה כנראה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |