![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 12 13 [14] 15 16 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:42 AM
|
||||||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי זה הסוג הכי גרוע -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:43 AM
|
||||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
סליחה, רק עכשיו ראיתי, הלכתי רגע. שניה אני אפתח נביא. -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה מקסים מדי -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בעזרת ה' שנה הבאה אכנס להדרכה ✨
אבל יש מלא שרוצות להכנס אז לא בטוח שדווקא אני אכנס אבל כן יש לי סיכוי גדול. -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עכשיו התחלתי לפנטז על הורמונים
נראה לי אני אבהה בקיר פשוט זה יעיל יותר -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי היא חניכה מושלמת הילדה הזאת באמת
בכלל כל הקבוצה שלי נסיכות בטיול פסח הן יצאו 6 והייתה אחת שרצתה ללכת הביתה אז דיברתי איתה מלא והכל והיא בכתה המון ובסוף כל שאר הבנות פינו לה את האוהל (הן היו בשני אוהלים) כדי שהיא תוכל ללכת לישון בשקט ואז הן ייכנסו אחכ ואז הייתה עוד אחת שבזמן שהייתי עסוק.ה עם החניכה שרצתה ללכת הביתה רצתה ממש ללכת לישון אבל היא רצתה לצחצח שיניים קודם והיה לה מפחיד ללכת בחושך אז הן הלכו כל הקבוצה ביחד איתה כדי שלא יהיה לה מפחיד -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:44 AM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואו בהצלחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה תודה תודה -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כ ן ועכשיו אני מרגישה ממש רע עם עצמי שניתקי איתן קשר כמעט לגמרי למרות שאין מצב שאני חסרה להן או משהו אבל עדיין -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בהצלחה מלא!!!! הדרכה זה קסום באמת אם את יכולה לבקש להדריך ד תבקשי להדריך ד באמת שאין שכבת גיל יותר טובה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי כולם וכל מי שאמר לי היי אבל הלכתי ולא ראיתיייייי
פשוט רציתי לכתוב משהו לורדדדדד אל תשכחי לשנות את רשימת הכינויים שלךךךךך אהאהעהעהעהעעהה נ.ב. אני רק הרגע קלטתי הודיה שינתה את הסמלש לגיני בגלל שזו התמונה של הפורוםםםםםםם חחחח, קליטה איטיתתתתת -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
וואי איזה חמודותתתת אבל לא ענית לי איפה אתה מדריךךך -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:45 AM
|
||||||||||
לשים את הצרכים שלך מעל הרצונות שלהן זה הכי חשוב ויופי שניתקת איתן אם זה עשה לך רע -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||
זה נשמע קסוממממממממממממ הם גם מעצבנים לפעמים? -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
מנסה לחשוב איזה עוד סיפורים יש לי זה לא סיפור שלי אבל אח שלי גם הדריך ד שנה שעברה והיה לו יום הולדת לא מזמן וכל הקבוצה שלו פשוט הגיעו אלינו הביתה לעשות לו הפתעה והביאו לו עוגה וגומי ובלונים וזה והוא היה ב ש ו ק
צופים!!! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |