![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 14 15 [16] 17 18 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:49 AM
|
||||||||||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ג שכבה ג. נקודה. . עוד נקודה ![]() . ורד והודיההההה לא עניתןןןןןן אהעהעהעהעהעה -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@סופי
ראיתי מקודם שכתבת לי בהצלחה ותכננתי לכתוב לך תודה אבל שכחתי אז הנה תודה עכשיו 3> -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התענוג כולו שלי ולקחת הורמונים בשביל שיהיה טסטוסטרון בדם. זה משהו שטרנסים לוקחים כדי שיהיה להם את ההורמון הזכרי בגוף אבל אני מתלבט בנוגע לדברים ואני לא במצב להחליט על העתיד שלי כרגע אז אני סתם מדמיין -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
אהעהעהעהעה
ורד והודיההההההה נ.ב. תהני עם הגשםםם ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:50 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח אבל פעם היה משהו שמה זה הצחיק אותי
אחיין שלי הוא בן יחיד ועכשיו עם הקורונה הוא פשוט שמע את ההורים שלו מדברים כל הזמן ואז פעם אחת נפל לו משהו והוא כזה "פאק" מאז הם משתדלים פחות לקלל >< -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:50 AM
|
||||||||||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תקשיבי מהחוויה שלי צריך הרבה יותר סבלנות לגדולים מאשר לקטנים כי הקטנים רואים אותך בתור אלוהים המדריכה המושלמת והנפלאה שאמנם לא תמיד אומרת את מה שאנחנו רוצים אבל באופן כללי אנחנו אוהבים אותה אבל הגדולים לעומת זאת? מבחינתם את בסך הכל מישהי שגדולה מהם בכמה שנים וזה לא כזה ביג דיל עבורם לשים פס על הסמכות שלך וכאלה עכשיו זה מן הסתם תלוי אנשים וזה אבל לפחות מהחוויה שלי הרבה יותר קל להשתלט על ילדים בכיתה ד מאשר ילדים בכיתה ח -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:51 AM
|
||||||||
הא אה ![]() ![]() רגע, אבל, אתה לא נונ (למה לא נאנ?) בינארי? -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:51 AM
|
||||||||||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמת שהחוויה שלי ספציפית עם גימלים הייתה מחרידה אבל יכול להיות שזה סתם בגלל שמי שהיו החניכות שלי היו פשוט נוראיות ומזעזעות -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:52 AM
|
||||||||||||||
על החלק העליון: כןןןןןןןן כל כך כןןןןןןןןןן זה כזה חמודדדדדדדדדדד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:52 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנשים שיודעים לעצב חתימות אסתטיות
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:53 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרגע הזה אני יוצרת מהמאורה (החדר) שלי וקולטת שאני חיה בבועה משלי וכולם כבר ישנים ונלסון נוסע בבית
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ella left the chat -------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
אני משווק.ת פה הדרכה ד לול
אבל באמת זה מושלם פשוט מושלם אחת המדריכות בצוות שלי שנה שעברה הייתה בבידוד והחניכות שלה באו אליה הביתה עם שמירת מרחק והכל וכאלה להביא לה מארז בידוד מהן -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||||
אהעהעעהעהעה לא יכול להיותתתתתתת הם כאלו מקסימיםםםםםםםםםם כנראה שלך היו כאלו שאוהבות להציקקקקקק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:54 AM
|
||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבללל אני מהטלפוןןןן התרגום בטלפון נוראייי עבריתתתת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |