![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 15 16 [17] 18 19 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:54 AM
|
||||||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול עזבתי איתך -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:54 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לולללללללללל
היה איזה שיר מעצבן שבדיוק כשבאתי להעביר הזמר שר "הוווו כולם רעבים ואין מה לאכול" ואשכרה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:55 AM
|
||||
חחחח -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אלה עזבה את הצ'ט -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בא לי לאכול חנה רעה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:56 AM
|
||||||
אני לא טעימה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה להכין גיף של דני גונזלס
ואני יודעת בדיוק איזה.. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
9 שעות שינה זה נחמד, נכון?
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:57 AM
|
||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה לחשוב ככה בשליליות? אף פעם לא ניסית לאכול את עצמך, קצת אופטימיות! יכול להיות שאת דווקא כן טעימה, אל תשללי אופציות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:58 AM
|
||||
הא לא לפחות עשר לכן אני תמיד קם עייף -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא יודע מה למדתן. אני אכתוב מה יצא לי. הרד"ק אומר שהור היה ממשפחה של נביאים ומצאצאיו של קרח שבניו של קרח היו נביאים, ואלקנה היה מבני בניו של אלקנה בן קרח. והוא היה לוי, לוי שגר בארץ אפרים. במגילה דף יד עמ' א' מוברים כמה שיטות בפירוש המילים "מן הרמתיים" שהוא היה אחד ממאתיים צופים (נביאים) שהתנבאו לישראל, שהוא היה גר בשתי רמות (הרים נראה לי) שצופות זו אל זו או שהוא בא מאנשים העומדים ברומו של עולם. (כמו שאמר הרד"ק, הכוונה היא לבני קרח). הילקוט שמעוני אומר: "אמר לו הקב"ה: אלקנה, אתה הכרעת את ישראל לכף זכות, וחנכתם במצוות וזכו רבים על ידך, אני אוציא בן ממך שיכריע את ישראל לכף זכות, ויחנך אותם במצוות. הא למדת, שבשכר אלקנה-שמואל" אז השכר הוא שמואל. -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||||||||||
אמא שלי נושכת אותי תדיר לאאא אבל לא בצורה המחרידה שזה נשמע בקטע טוב כזה משחק דברי איתה והיא תגיד לך -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||
בא לי לישון אבל נוח לי על הספה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:59 AM
|
||||||
אז לך לישון בסוף זה לא 9, זה שמונה וחצי כזה אבל זה סיבר יאללה בא נלך לישון לילה טוב אנשים ואנשות 3> -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 01:00 AM
|
||
ורדדדדדד
אם את כאןןןןן תשני את רשימת הכינויים שלךךךךך אהעהעהעהעה יאללה חנה מסכים בואו נלך ליושן כולםםםםם לילה טובבבבבב ורד רשימת כיונייםםםךם הודיה אן תראי פעמונ(ו"ד) איזה רעיון מדהים, נכון? ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |