![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 16 17 [18] 19 20 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 01:00 AM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם מישהי אמרה לי במייל היום בבוקר שהיא תהיה בקשר ביומיים הקרובים. האם זה אומר שהיא בטוח תענה לי מחר או שיכול להיות שזה יקרה גם בשישי
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 01:00 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי את הכוס הכחולההההההה
ערבבתי בה מים חצי אלכוהול ויש לי את הכוס הכחולה ובלעדיה אני לא יכול ועכשיו נאי לא מסוגלת לכבות את השירים -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 01:01 AM
|
||||||||||||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אגיד לך מה, קודם כל, אני לא רוצה להיות כביכול האלוהים של החניכות שלי. אני מעדיפה שהם יראו אותי יותר כחברה שהיא גם מדריכה מאשר פשוט מדריכה, אני חושבת שזה גם יהיה לי יותר כיף וגם זה יותר מתאים לאופי שלי ולמי שאני. וגם נגיד עם ילדות בכיתה ג' אני לא יכולה עכשיו באמת לשבת לסחנש וכאלה וזה כן דברים שהייתי רוצה לעשות עם החניכות שלי. והדבר שבתכלס יהיה לי הכי קשה איתו זה שברגע שהבנות קטנות אתה צריך כזה תמיד לחייך ולהיות נחמד והכל גם אם עבר עליך יום זבל ווואלה אני לא בנדאם שיודע לעשות את זה מספיק טוב, בנות גדולות יותר מבינות אותך יותר ואפשר להיות יותר פתוחה איתם. וגם אם אני אכנס ל ח' הקבוצה שאני אכנס אליה זה קבוצה של בנות שהן כזה גבר גבר כזה והולך להיות צחוקיםםם בקיצור אני שיא הלא בנאדם של להדריך שכבת גיל קטנה ובתכלס אם לא מקבלים אותי למה שאני רוצה אני יכולה ללכת להדריך בסניף עדה או בסניף נוער בסיכון ששם תמיד מקבלים אותך למה שבאלך כי חסר מדריכים. -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סופי: אולי נמשיך לעבוד מחר על הסיקור של לוקהר-
סופי רגע אחר כך: לוחצת בטעות על הדף של לוקהרט די לול --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הא מקפיץ חחח לילה טוב לכולםםםםםם -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 01:02 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
איפה הודיה? עד שעניתי!
עריכה: היא כאן! עניתי לך מקודם! הודעה זו נערכה ע"י ריקטו סמפרה ב Jan 14 2021, 01:02 AM -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עברי לידר רוצח אותי
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב בואו נקווה שזה מה שלמדנו ושיא התודההה -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 01:03 AM
|
||||||||||||||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה שטוב לך!! רק שתדעי שאת תופתעי כמה את יכולה להיות חברה של ילדות בכיתה ד׳, ואלה בדיוק היו הסיבות שביקשתי הדרכה ח׳ ולא הדרכה ד׳ ובסוף קיבלתי ד׳ וזה היה לי מדהים. נראה לי מה שחשוב לזכור בסוף זה שהדרכה זה הדרכה בלי קשר לשכבת גיל, ואמנם כל שכבת גיל מביאה אתגרים מיוחדים משלה אבל גם לכל קבוצה יש את האתגרים שלה וקבוצה מושלמת לא יהיה אפשר למצוא בשום מקום -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה אני אנונימי
אין לי כח להוריד את זה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
חברים זה חשובבבבב -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||||||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() בשמחה! חה, כל זה על הפסוקים הראשונים! מינימום מאמץ! (זה לא במקרה מבחן, נכון?) ![]() -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 01:04 AM
|
||
שמישהו ימשוך אותי כבר מהספוטיפיי
אין לי לב לכבות את המוזיקה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נראה לי שגם בשישי מינימום עד שישי בבוקר -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||
![]() -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |