![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 18 19 [20] 21 22 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 01:07 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאאאא הספוטיפיי רוצה להרוג אותיייייייי
למה הוא נזכר לשים את כל השירים של עברי לידר עכשיו מיפ אני לא אלך לישון היום כנראה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 01:07 AM
|
||||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אצלי מחשבות רנדומליות: למה לחור שחור יש כוח משיכה חזק, הרי לפי תורת היחסות הכללית, כוח משיכה זה שמסה מעקמת את המרחב, אז זה תלוי בגודל! )סתם שוויצר, לא להתייחס) -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 01:08 AM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עכשיו אני רוצה להכין לעצמי תוסף לוקאלי שיעשה את זה
אוקע יש לי מה לתכנת הלילה מי צריך שעות שינה פחחחחחחחחחחחחחח -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
במקור זה מבחן אבל לי המורה אמרה לעשות אותו בתור עבודת הגשה ![]() הלאה שאלה הבאה, 4)מהו הנדר שחנה נדרה? על פי פירוש המלבי"ם הסבירי מדוע עברו כל כך הרבה שנים עד שנדרה חנה את נדרה? את הנדר שלה אני מין הסתם יודעת מה שאני צריכה זה את פירוש המלבים -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מושלםםםם
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה מתכנן לעשות כזה? מגניייב! (קרוקשנקס?) -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בעזראאאאא -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 01:09 AM
|
||||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני: *קוראת* "למה לחור שחור יש כוח משיכה חזק" אני: הוא בטח חתיך הורס -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 01:09 AM
|
||||||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא, חור שחור זה פשוט קרע במרחב. על פי תורת היחסות הפרטית במקרה הזה, לנקודת הסינגולריות של חור שחור יש מסה אינסופית בנפח אפס. החור השחור שאתה מדבר עליו הוא לא האשכרה מסה שאתה מדבר עליה, כי אתה כנראה מדבר על אופק האירועים או מסה אחרת שנשאבת לתוך נקודת הסינגולריות -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 01:10 AM
|
||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה אופס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
עכשיו נמצא תמונה של חתול שתהיה מתאימה
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמממ יש לי גיף מדהים בחתימה אבל בגלל שאף אחד פה לא גרג אז אף אחד לא יבין.
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||
זה ועברי לידר ברקע לא עושה לי טוב לול זה............ הצילווווווווווווו -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה הולך לישון. -------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |