![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 19 20 [21] 22 23 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 01:10 AM
|
||||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחחחחחחחח אוקיי שעת סיפור אני הייתי בצופים בכיתה ד׳ רק חצי שנה (הצטרפתי בפורים) וככל שאני חושב.ת על זה יותר אני מביןה יותר שהייתי חניךה פשוט מזעזע.ת כל הזמן התלוננתי ולא נתתי למדריכה לעשות כלום והייתי הכי crybaby בעולם באמת כשקיבלתי הדרכה ד׳ היה לי ממש קשה בתחילת שנה כי הייתה לי קבוצה של 21 בנות ואלה כמויות שקשה לתמרן יש לנו מנהג כזה בשבט של הרמת כוסית עם בוגרים בתחילת שנה (בוגרים = אנשים שסיימו את הצופים) כדי לשמור על קשר וכאלה, והגיעה גם מי שהייתה המדריכה שלי בכיתה ד׳ ישבנו ודיברנו ואמרתי לה שאני ממש מתנצל.ת על איך שהייתי בתור חניךה ושאני יודע.ת עכשיו כמה זה קשה והיא אמרה לי שאין מה להתנצל כי בסוף זוכרים את הטוב ושהייתה לה שנה מדהימה איתנו ועכשיו בדיעבד? השנה שלי בהדרכה הייתה מאוד קשה אבל גם את הדברים הרעים אני זוכר.ת באור הכי חיובי שאפשר, כי זאת הייתה חוויה פשוט מדהימה שלא תוכל לחזור על עצמה לא משנה כמה החניכות שלי עשו לי את המוות והתעקשו לא לעבור פעולה ולשחק במקום זה סרדינים בקיצור מה שאני מנסה להגיד זה שלא משנה איזה חניכות יהיו לך ולא משנה איזה סוג חניכה את היית למדריכה שלך, בסוף הדברים שזוכרים מהתקופה הזאת אלה הדברים הטובים כי כמו שאמרתי הדרכה זה דבר קסום וגם את החלקים הקשים את זוכרת בחיוך ו״כן זה היה קשה אבל היו כל כך הרבה דברים טובים אחרים שקרו שהיו שווים את זה״ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 01:10 AM
|
||||||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח הכל טוב עברתי את השלב שרבים מה יותר טוב עזרא או בני עקיבא -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 01:11 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב אשכרה אני הולכת לישון לפני שתיים בלילה זה לא קרה לי מסביבות סוכות כזה
לילט --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לילט סופייי -------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחשבות רנדומליות אצלי:
אני אכתוב לאהוד בנאי באינסטגרם לעשות קליפ שהוא רוכב על פיל -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי ממש חפרתי סליחה אבל!!!!!!!!! הנקודה היא שהדרכה זה מושלם בלי קשר לשכבת גיל אבל זה בעיקר מושלם עם חניכי ד
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 01:12 AM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חורים שחורים זה ממש ממש מגניב
אחד המגניבים באמת עשיתי על זה מצגת של יותר משלוש שעות שנה שעבה והצגתי ביותר משלוש כיתות סתם כי רציתי אם לא ידעתם, אני ממש אוהב להציג. ואפילו לא הגעתי לקרינת הוקינג כי המורה אמרה לי "אל תעשה את זה ארוך מדי" :(((( -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 01:12 AM
|
||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מצטט: "ותקם: הנה עד עתה סמכה את עצמה על תפילת בעלה שהיה צדיק, ועתה שראתה שהוא מתייאש מן הרחמים התעוררה להתפלל בעצמה" -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 01:13 AM
|
||||||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דווקא בתור חניכה קטנה הייתי חינכה מזה טובה עשיתי קצת הרבה באלגן אבל הייתי מגיעה לפעולות קבוע וכל זה -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 01:13 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יו אהוד בנאי רוכב על פיל יכול להיות אדיר
עכשיו אני בוהה בקיר ומדמיינת את זה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 01:14 AM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה יודע שאני חולק על הוקינג? ![]() (גאה בעצמי) -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 01:14 AM
|
||||||||
רגע דקה אני כותבת לך את החצי הראשון של התשובה ואז תצרף את השני? אני כבר אסגנן את זה סגנון שלי כזה. קיצר זה החצי- חנה נדרה שהבן שיוולד לה יוקדש כולו להקדוש ברוך הוא ויעבוד במשכן מהרגע שהוא יוכל. -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 01:15 AM
|
||||
לפחות המחשבות הרנדומליות שלך יחסית הגיונית -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 01:15 AM
|
||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה לא יש לי חתול הולך לתכנת זה ממש חשוב -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 01:16 AM
|
||||||||||
לול זה היה ככה עכשיו: דפדפתי ואז ראיתי פתאום את השם שלי אז קראתי "חנה נדרה" ואני כזה אני לא נודרת בכלל "שהבן שייולד לה" אני כולה בת 15 WTF! ואז ב"יוקדש" כבר קלטתי מי זו -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |