![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 20 21 [22] 23 24 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 01:16 AM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נו מה הייתי בטוחה מישהו כתב כבר משהו יא איטיים
-------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי? תהנה אני מניח אם אתה חושב שהתיאוריה שלך נכונה יותר משלו אז סבבה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
ועד עתה חנה לא הביאה עצמה לידי תפילה כזו, כי סמכה על תפילת בעלה הצדיק. אך לאחר שראתה שהתייאש, נדרה את הנדר. -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן! -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 01:17 AM
|
||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוכהההה -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 01:18 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אעעעעעעעעעעע אני בשוק
עד שהקמתי את עצמי מהמיטה ואני באה לאמבטיה היא תפוסה מי הדפוק שער עכשיו בכלל -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
לא בנושא חורים שחורים. בנושא חזרה בזמן. הוא אומר שלא יכול להיות, שהרי מעולם לא ראינו מישהו מהעתיד. אני חולק עליו. דבר ראשון, זה שלא הצליחו לחזור, לא אומר שזה לא הגיוני פיזיקאלית! דבר שני, פירוש העולמות המרובים וכו' -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||||||
רגע שאני לא אטעה עד עתה זה עד עכשיו יעני? -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 01:19 AM
|
||||||||||||||
יאפ -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||
תחשבו על זה רגע
אם הייתי יוטיוב הייתי יכולה להתעטש על כולם -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
הגיוני -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 01:20 AM
|
||||||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא דיברתי רק על חורים שחורים, אמרתי באופן כללי והוא לא אמר בהכרח שזה לא אפשרי, הוא אמר שלדעתו הסיכויים הם שלעולם לא נגיע לזה מאשר שכן נגיע לזה, או שנגיע לזה אבל יהיו הגבלות מסויימות שלא יאפשרו לנו להגיע לזמן שבו אני ואתה חיים כרגע (בין אם אתיות, חוקתיות, פיזיקליות או לוגיות) -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 01:20 AM
|
||
יאללה הודיה, סורי, אני צריך ללכת לישון!
(צריך לקום ב7.) אז ביוש וזה ממש לא קשה! תחפשי נביא מפורש ותקראתי את הפירושים! קלי קלות! קראקר, למיטב זכרוני הוא אמר את זה בהקשר של האם זה אפשרי פיזיקאלית. אבל אוקי. אם אתה אומר... -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 01:24 AM
|
||
@ריקטו
זה- עד עכשיו חנה לא התפללה כי היא הייתה בטוחה שאלקנה מספיק צדיק וכשהיא ראתה שהוא התייאש היא נדרה את הנדר שלה. אז זה אותו משמעות של מה שאמרת לי? -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 01:24 AM
|
||
לילה טוב עולם :>
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |