![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 5 6 [7] 8 9 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:08 AM
|
||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי הרגשה כזו שהוא כתב את השיר באיזו ישיבה ארוכה במיוחד בשירותים או משהו XD -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:08 AM
|
||||||||||||||||||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יו! הצלחתי ויצרתי! https://media0.giphy.com/media/g7fUY2I5sIsnzhuXqC/giphy.gif אבל מאיפה את משיגה תמונות טובות או מחברת תמונות? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:09 AM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
חח את כבר תיבב"ת! אני מבקש מאחרים ת"ב (בבקשה תגיבו) סתם לא רוצה שיגיבו כי אמרתי. תגידו מה באמת אתם חושבים! אני אוהב שמדברים דוגרי עם ביקורת (כלפי) כל עוד זה עם טאקט וגבולות... -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:,,,,,,,,) אני אוהב.ת את האתר הזה כי אנשים ככ נחמדים לגבי כתיבה פה וואו באמת כאילו ככ הרבה מהביטחון העצמי שלי זה הפידבקים האלה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ביי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:10 AM
|
||||||||||||||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יפה יפה מזתומרת מוצאת תמונות יפות וחיבור תמונות צריך להוריד את התמונות להעלות אותן לגוגל תמונות ליצור את החיבור תמונות להוריד אותו ואז אתר העלאת תמונות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:10 AM
|
||||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
על מה אתה רוצה ת׳׳ב? אם זה לא ארוך אני אקרא -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:11 AM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תאהבו את לינור
הודיה תראי את הפרק באתר של רשת או באתר סדרות זה תוך פחות מיום מופיע שם את לא צריכה לחכות הרבה לילה טוב -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אההההההה לי יש משהו שאני רוצה ת"ב שאני ועידו רוצים ת"ב כבר די הרבה זמן -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
ציורים. (יש לי גם קטעים ספרותיים במדף...) אני באמת חושב להעלות איזה סיפור שכמעט סיימתי כסיפור בהמשכים -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:12 AM
|
||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי שמדבר ת חח --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||||
אני במוד לקרוא קדימה שלחווו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||||||
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:13 AM
|
||||||||||
![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 00:13 AM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יוווווווו תודהה תםם
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |