![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 11:13 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה עולם ![]() 🎺 שם השיר: איזה עולם. 🎺 מבצעי השיר: להקת טיפקס. 🎺 לקוח מהאלבום: נשיקה לדוד. 🎺 שנת יציאה: 1997. 🎺 ז'אנר: מוזיקה מזרחית, עממית. 🎺 אורך השיר: 3:49 🎺 רקע השיר: את השיר "איזה עולם" כתב קוב אוז, סולן להקת "טיפקס" לאבומם "נקישה לדוד". השיר שימש כפתיח לסדרת הטלוויזיה "שמש". למרות שהלהקה התפרקה כבר ב-2009, הלהקה עשו חידוש לשיר ב2020 בזמן הסגר הראשון בהפקה ביתית, כשכל אחד מחברי הלהקה הסריט את עצמו עושה את הקטע שלו בישר. 🎺 מילים: מי אני? מה אני בכלל למה לטפס על ההרים כי הם שם? הנה אני מחפש בכל פינה שאל אותי נזיר מההימלאיה מי אתה? סוג של טפיל אולי כנימת עלים סוג של תולעת משי אבל נראה כמו ההורים שלי שאוהבים אותי ועושים לי יומולדת כל שנה איזה עולם איזה עולם משעמם לי בן אדם אני נרדם אני נרדם קולי נדם משועמם הי אתה תעסיק את עצמך אל תיתן לשעמום סיכוי לתפוס אותך סע לחו"ל קנה חתול פלירט עם השכנה ממול דיר באלאק לא לזמזם כשאתה במקלחת עומד מסתבן תשתדל לעשות רק דבר אחד במכה אחת ככה יעבור הזמן הר בה יו תר מה הר איזה עולם איזה עולם משעמם לי בן אדם אני נרדם אני נרדם קולי נדם נשועמם. 🎺 קליפ: 🎺 חוות דעת אישית: אני נורא אוהבת את להקת טיפקס בכללי, וזה אחד מהשירים האהובים עלי. אני אוהבת את הקצב של השיר ואת העובדה שהמילים שלו לא מי יודע מה עמוקות, אלא פשוטות אבל כל כך חזקות מצד שני. השיר מדבר על זה שבן אדם כל הזמן מחפש אחרי עצמו, מי הוא בכלל? למה הוא כאן בעולם? מה בעצם הוא עושה פה? למה העולם כזה משעמם? ואלו תהיות שהאדם שואל את עצמו כל הזמן וזה אד מהדברים שגרמו לי לאהוב את השיר הזה אפילו יותר, חוץ מהמקצב המגניב שלו והקול של קובי אוז שאני כל כך אוהבת :). 🎺 בהופעה חיה עם אליעד נחום: 🎺 כשיר פתיחה לסדרה הטלוויזיונית "שמש": -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 13:42 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי זה אחד השירים הישראליים הכי טובים שיצאו אי פעם!
אני מאמין שלרוב הישראלים יש פינה חמה בלב לשיר הזה בזכות שמש. ולא מפתיע אותי שהשיר הזה כזה מטורף, טיפקס מצוינים ויודעים מה הם עושים עם המוזיקה שלהם. הסיקור מצוין, ממש נהניתי ממנו. כל הכבוד לך (: -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 17:04 PM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי חנה, כל הכבוד על הסיקור!
בהחלט שיר טוב, וכך גם הסיקור. אוסיף בקרוב ללינקייה :). -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |