![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 11:19 AM
|
||
![]() מוגל |
1. יום ההולדת של הארי הוא ב-31 ליולי 1980, וזהו גם תאריך הולדתה של ג'יי קיי רולינג – רק ב-1966. wink
2. רולינג מספרת כי הרעיון לספר "קפץ למוחה" כאשר חיכתה לרכבת שהתעכבה במשך לא פחות מארבע שעות! surprise 3. הסרט האחרון בסדרה הרוויח 90 מיליון דולר יותר מהסרט הכי מצליח של "דמדומים". וואו. laugh 4. דניאל רדקליף שבר יותר מ-80 שרביטי קסמים במהלך צילומי הסרטים, מאחר שהוא השתמש בהם כמקלות תיפוף. blush 5. דניאל השתמש בסך הכול ב-160 זוגות משקפיים במהלך צילומי כל הסרטים. חוץ מזה, אומרים שהוא לקח לו למזכרת זוג אחד מהסרט הראשון וזוג אחד מהסרט האחרון.cool 6. רולינג חשבה להרוג את רון וויזלי באמצע הסדרה, אך לבסוף החליטה שלא. היא בטח נעשתה עצובה כשחשבה על הרמיוני…crying 7. ואם כבר דיברנו על רון, דמותו במקור הייתה אמורה לקלל בלי סוף, אך המוציא לאור דרש מרולינג לשנות זאת משום שזה לא מתאים לקהל הקוראים הצעירים.angel 8. אחרי שהסרט האחרון יצא, מקלטי החיות באנגליה נאלצו להתמודד עם מאות ינשופי מחמד אשר ננטשו. ואנחנו חשבנו שלנו היו חיות מחמד הזויות. sad 9. האודישן הראשון לתפקיד הרמיוני היה האודישן הראשון אי פעם של אמה ווטסון, שניגשה אליו, לטענתה, כי חבריה חשבו שהיא תיכשל ושזה יהיה חומר טוב לבדיחות עליה. נו, היה מצחיק? frown 10. עוד עובדה על אמה: היא הייתה הכוכבת הכי צעירה שהופיעה אי פעם על שער המגזין Teen Vouge – כאשר הופיעה עליו, הייתה רק בת 15. cheeky 11. אוונה לינץ' עקפה 15 אלף בנות שנאבקו על גילום דמותה של לונה. איך היא עשתה זאת? היא שלחה לרולינג מכתב וסיפרה לה על ההתמודדות שלה עם אנורקסיה. רולינג השיבה לה שאם היא תנצח את המחלה, היא תשחק את לונה – והשאר כבר היסטוריה. yes 12. טום פלטון נבחן באודישנים לתפקידים של הארי ושל רון, אך לבסוף נבחר להיות דראקו מאלפוי. surprise 13. כשצילמו את הסרט "הארי פוטר והאסיר מאזקבאן", כיסיה של גלימת הוגוורטס שלבש טום נתפרו, מאחר שהוא לא הפסיק להגניב אוכל אל תוך סט הצילומים.enlightened 14. מעורר השראה לדעת שרולינג היא הראשונה שהצליחה להפוך למיליונרית מכתיבת ספרים.wink 15. אחת המכוניות שהשתמשו בהן לסצינה המכוניות המעופפות ב"הארי פוטר וחדר הסודות" נגנבה מהסט. היא נמצאה שבעה חודשים לאחר מכן כאשר התקבלה שיחה אנונימית במשטרה עם מידע על מקום הימצאה.mail 16. כאשר הספר "הארי פוטר והאסיר מאזקבאן" יצא באנגליה, המוציא לאור ביקש מהחנויות לא למכור את הספר בשעות הלימודים בבתי הספר, בשביל למנוע הברזות משיעורים. קצת מצחיק להבריז משיעור בשביל לקנות ספר, לא? heart -------------------- עם האבתם תנו ליק!
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 25 2021, 12:10 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזר
-------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 1 2021, 15:01 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מעניין מאוד
-------------------- בבקשה תביאו לי חרמשים, כמה שיותר אני יותר מאשמח אם תביאו לי יותר מ100 חרמשים[/COLOR]
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 8 2021, 13:33 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי כוח לקרוא זה ארווווווווווווווווווווווווווווווווווווווך
-------------------- "בחיים אל תגיד בחיים כי בחיים לא תצא מהחיים האלה בחיים" יאללה רייבנקלו לא זמין... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 12:01 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אחלה עובדות
-------------------- מסדר עוף החול
![]() ![]() [URL=https://hportal.co.il/index.php? ![]() תלחצו על הקישור!!! https://hportal.co.il/index.php?showuser=75248 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 15:09 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
מעניין
-------------------- אתם חייבים לתרום לי חרמשים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 22:30 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
כמה שגיאות כתיב אבל מצוין
-------------------- תנגנו בגיטרה, זה יעשה לכם רק טוב בחיים
פרצו לי לחתימה יששששששששש יאיי, אני בחתימה של אוהד! טוב, אז בניגוד להרבה אנשים, אני אוהב לפרט אז... (כעבור שעתיים) וואו, זה באמת מעייף מאוד! אני לא אפרט... אז אוהד הוא מצחיק, ותאמינו לי שיש לו יותר מחמישים אחוז להיות סטאנדפיסט בעתיד! אז אממ אני לא יודע מה להוסיף ואני רק אומר למי שרוצה לפני שהזמן שלי כאן שהסיסמה למשתמש של אוהד היא - נגמרו המטבעות הייתי פה - נתנאל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |