![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (114) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 16:01 PM
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רד עלה, עלה ורד
-------------------- לורם איפסום דולור • סיט אמט • טוב לעוף בעד עצמנו ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() היא באה רע ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה
-------------------- I'm on a river that winds on forever Follow 'til I get where I'm goin' Maybe I'm headin' to die but I'm still gonna try I guess I'm goin' alone --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() פוף זאת מילה קטנה, שאומרת דברים גדולים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- סופי תשתחד?
- תקראו לי אבישג או שלא תקראו לי בכלל - הדשא של השכן סינטטי יותר - היא/את - גיל זה רק מספר פסיכדלי פסיכה, פסיכו-, פסיכואנליזה, פסיכואנליטי, פסיכואנליטיקאי, פסיכוגריאטריה, פסיכודרמה, פסיכוזה, פסיכוטי, פסיכוטכני, פסיכוטכניקה, פסיכולוג, פסיכולוג קליני, פסיכולוגי פסיכולוגיה, פסיכולוגיה אנליטית, פסיכולוגיה התנהגותית, פסיכולוגיה חברתית, פסיכולוגיה חינוכית, פסיכולוגיה קוגניטיבית, פסיכולוגיה קלינית, פסיכולוגיה תבניתית, פסיכולוגיית הגשטלט (ראה, פסיכולוגיה תבניתית)- נו באמת, זה ערך ממש מיותר. הוא בסך הכל אומר "לך לערך אחר", פסיכולוגיית המעמקים, פסיכולוגיזם, פסיכולינגוויסטי, פסיכולינגוויסטיקה, פסיכומטרי, פסיכומטריה, פסיכוסומאטי, פסיכופאתי, פסיכופיזיולוגיה, פסיכופת, פסיכופתולוגיה, פסיכופתיה (נכתב גם: פסיכופטיה), פסיכוקינזיס, פסיכותרפיה, פסיכותרפיסט, פסיכי (שהחיינו), פסיכי (2), פסיכיאטר, פסיכיאטרי, פסיכיאטריה השאלה השרירותית של השנה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- 🟣 M.K 🟠 13 🟡 MUSIC 🟢 TV SHOWS 🔵 SHE\HER 🔴 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() איך זה שוב קורה?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ה
-------------------- 34+35 69 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מו -------------------- לורם איפסום דולור • סיט אמט • טוב לעוף בעד עצמנו ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
תלחצו כאן ותגידו אם אתם רואים תגובה
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 16:02 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הסיור לא מעניין במיוחד
כבר בהתחלה הגעתי לאמריקה והבית של וויזלי וכל זה שלא בהוגוורטס -------------------- רייבנ שולטיםםםםםםםםםםםםם גו רייבנקלווווווווווו כולם יודעים שרייבנקלו הכי טובים אז למה להתכחש לזה? מה שווה אומץ אם לא יודעים להשתמש בו? למה צריך טוב לב אם לא תהיה חכם ואחרי רגע תטרף ע"י זאבים כי לא תדע איך לתכנן לעצמך חיים חכמים? מה שווה שאפתנות אם משתמשים בה למטרות רעות ולא בחוכמה? ![]() גם אני רייבנקלואית גאה! ![]() היא \ את להיות נשר זה בלב ובנשמה!!!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() פוף זאת מילה קטנה, שאומרת דברים גדולים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מאיר, תקשר את הבדיקת עירנות ואני אראה לך משהו מגניב.
-------------------- סופי תשתחד?
- תקראו לי אבישג או שלא תקראו לי בכלל - הדשא של השכן סינטטי יותר - היא/את - גיל זה רק מספר פסיכדלי פסיכה, פסיכו-, פסיכואנליזה, פסיכואנליטי, פסיכואנליטיקאי, פסיכוגריאטריה, פסיכודרמה, פסיכוזה, פסיכוטי, פסיכוטכני, פסיכוטכניקה, פסיכולוג, פסיכולוג קליני, פסיכולוגי פסיכולוגיה, פסיכולוגיה אנליטית, פסיכולוגיה התנהגותית, פסיכולוגיה חברתית, פסיכולוגיה חינוכית, פסיכולוגיה קוגניטיבית, פסיכולוגיה קלינית, פסיכולוגיה תבניתית, פסיכולוגיית הגשטלט (ראה, פסיכולוגיה תבניתית)- נו באמת, זה ערך ממש מיותר. הוא בסך הכל אומר "לך לערך אחר", פסיכולוגיית המעמקים, פסיכולוגיזם, פסיכולינגוויסטי, פסיכולינגוויסטיקה, פסיכומטרי, פסיכומטריה, פסיכוסומאטי, פסיכופאתי, פסיכופיזיולוגיה, פסיכופת, פסיכופתולוגיה, פסיכופתיה (נכתב גם: פסיכופטיה), פסיכוקינזיס, פסיכותרפיה, פסיכותרפיסט, פסיכי (שהחיינו), פסיכי (2), פסיכיאטר, פסיכיאטרי, פסיכיאטריה השאלה השרירותית של השנה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מלמעלה עד למטה רק אני אני ואתה
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() זה הרע? הוא הטוב? פו הדוב? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רד עלה, 🌱 🌹
-------------------- ![]() ![]() אני ורד, היי ~ ממשבר למשבר שום דבר לא ישתפר ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() היא באה רע ![]() ![]() ![]() ![]() |
נד נד נד נד
-------------------- I'm on a river that winds on forever Follow 'til I get where I'm goin' Maybe I'm headin' to die but I'm still gonna try I guess I'm goin' alone --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לה לה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() איך זה שוב קורה?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
💨 -------------------- 34+35 69 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 16:03 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- היא/ את. מצב כפית. צינית, לא לקחת ללב "בוקר טוב למה אתה מתכוון? האם אתה מאחל לי שהבוקר שלי יהיה טוב, או שכוונתך שהוא טוב בין שארצה בכך ובין שלא; או שאתה מרגיש טוב הבוקר; או שזהו בוקר להיות בו טוב?" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2021 - 2007 |