![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (114) « ראשון ... 67 68 [69] 70 71 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 15 2021, 15:24 PM
|
||||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1) כי זה פשוט כינוי שהפך להיות חלק ממך אז אין טעם לשמות 2) כי אני לא בת 12-15 שזה ממוצע הגילאים פה 3) כי החיים האמיתיים קשים ואין זמן או ראש להיות במקום מקסים שכזה.לא התחברתי לפה איזה חודשיים עכשיו בגלל המצב הזה -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 15 2021, 15:25 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כשהייתי נובית ונכנסתי לפרופיל של ירין וזה היה כזה שר הקסמים
ועמוד השאלות הנפוצות חטפתי הלם רציני --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 15 2021, 15:26 PM
|
||||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל אף אחד לא יבין את ההתנשאות הכיפית בלהיות עם הכי הרבה הודעות -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון, זה כי בוטל המונה אז אף אחד לעולם לא יעקוף אותך. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 15 2021, 15:27 PM
|
||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||
להיות נוב זה עדיין כולנו יש רמות מסוימות גם אחרי 7 חודשים את נובית גם אחרי 3 שנים -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נובים הם למעשה אנשים נורמליים מטבעם
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 15 2021, 15:28 PM
|
||||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש מצב לתרום לי 15,000? אני רוצה לשנות כותרת אישית אבל לא בא לי לבזבז חרמשים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 15 2021, 15:30 PM
|
||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל יש לך מספיקקקקקקקק אתם יודעים כשיהיה לי מספיק חרמשים אני אשנה כינוי ל תומאס אומאלי!!!!!!!!!!!! ![]() -------------------- 🌻MIKA||SHE\HER🌻 מסטיקים|ציניות|הארי פוטר|פרסי ג'קסון ![]() תפרצו לי כבר לחתימה מעצבנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 15 2021, 15:30 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התכוונתי יסמין לא ירין אופס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 15 2021, 15:31 PM
|
||
אני מוחמאת וגם ניסיתי לחזור להנהלה פה אבל נכשלתי ככה שזה היה מבאס
-------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 15 2021, 15:32 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פעם היה נו"ד אחד הראשונים שהייתי בו ומלאא אנשים היו שם והוא זז בקצב מטורף וזה היה אותו יום שנעם החליט לתגמל את כל הפורומים ואני כזה אהה קיבלתי אלפיים וכולם אומרים לי שזה ממש טיפה ואני אמרתי שאני בסדר עם 2000 ואז פתאום אפס תרם לי 20k
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
אוי באסה רגע את זו שניהלה את ספרים או מדפ? נראה לי קראתי שרצו להצטרף אלייך להנהלה ולא הסכמת מי שרצה היה קצת חצוף חחח -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה לעשות כינוי משותף? כשיהיה לי מספיק חרמשים למשנהו כינוי ![]() -------------------- 🌻MIKA||SHE\HER🌻 מסטיקים|ציניות|הארי פוטר|פרסי ג'קסון ![]() תפרצו לי כבר לחתימה מעצבנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |