![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (114) « ראשון ... 92 93 [94] 95 96 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 16 2021, 19:11 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עידו'לה יש לי כוח קסם לאימרפיוס
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 16 2021, 19:13 PM
|
||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורהה הו הזכרת לי שעצרתי את סול באמצע מסתבר אה אני כנראה אמשיך לראות אותו היום -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 16 2021, 19:13 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאי
מדהים ביייייי -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 16 2021, 19:14 PM
|
||||
בבקשה לא :< -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 16 2021, 19:15 PM
|
||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ומדוע ![]() אין עוד אנשים שאני יודעת מה כמות כוח הקסם שלהם ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 16 2021, 19:17 PM
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:Hey2:
-------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 16 2021, 19:22 PM
|
||||||||||||||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אלפחורס!!!!! יאמייי -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 16 2021, 19:22 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
משעמם לי!
אני שונא דרדסים! -------------------- סיקור פאנפיקאי - דולפין מתישהו אני אשכרה אשב ואכתוב את אַבְשָׁלֵם, ואז אתם תדעו באמת איך אני מרגיש בנוגע למיתולוגיה הכנענית. אני ווילי. לא וונקה, אלא- *נשימה עמוקה* סר וויליאם רופוס השני, מלך אנגליה, שליט ווילס, מושל הגוש הבריטי, נשיא תבל, הגדול מכולם, ואס הנום השלישי, מנהיג הגזע האנושי וקיסר העולם העליון, העליון על כולם. הבנתם? וויל|רופוס🦊נצנץ🦊דתי🦊שועל אדום בא לי טוסט. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 16 2021, 19:23 PM
|
||||
למה דרדסים זה נחמד -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 16 2021, 19:23 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עכשיו לא כואב לי
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 16 2021, 19:24 PM
|
||||
יאיי רגע מה קרה לך -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 16 2021, 19:25 PM
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
פורסם ב: Jan 16 2021, 19:25 PM
|
||||||
מתחתי איזו רצועה או משהו ביום שישי ואז זה כאב ועכשיו אני סתם מקליד לאט --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 16 2021, 19:26 PM
|
||||||
![]() טרול ![]() ![]() |
אני מגלם את דמותו של גרגמל. משומה נפתחתי אחרי שפרשתי מהניהול ובאתי להספים באישור בנו"ד כאן. -------------------- סיקור פאנפיקאי - דולפין מתישהו אני אשכרה אשב ואכתוב את אַבְשָׁלֵם, ואז אתם תדעו באמת איך אני מרגיש בנוגע למיתולוגיה הכנענית. אני ווילי. לא וונקה, אלא- *נשימה עמוקה* סר וויליאם רופוס השני, מלך אנגליה, שליט ווילס, מושל הגוש הבריטי, נשיא תבל, הגדול מכולם, ואס הנום השלישי, מנהיג הגזע האנושי וקיסר העולם העליון, העליון על כולם. הבנתם? וויל|רופוס🦊נצנץ🦊דתי🦊שועל אדום בא לי טוסט. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 16 2021, 19:28 PM
|
||
טוב הציטוט הזה לא שווה את ההחרבה הדפוקה
![]() הודעה זו נערכה ע"י מי צריך בכלל כינוי ב Jan 16 2021, 19:29 PM --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |