![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (114) « ראשון ... 107 108 [109] 110 111 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 16 2021, 20:37 PM
|
||||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןןןןןן ![]() ![]() -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 16 2021, 20:37 PM
|
||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 16 2021, 20:38 PM
|
||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל זה אותו דבררררררררררררררררר -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה היה בהחלט חידוש מקסים
-------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח חיים בלב, את צודקת בהכל אוקיי אז בעיקרון לפני שנה וחצי כשהייתי בן 21 היה לי קטע לא ברור עם בחורה בת 42 היא כפילה של מאיה בוסקילה, אותו גוף, אותם פנים, אותו קול, פשוט כפילה במלוא מובן המילה ואמא שלי התנגדה לזה ואבא שלי השתגע כשהוא שמע על זה ובעיקרון בגלל שאסור היה לי לעשות כלום אז לא עשיתי כלום והקטע עבר מאוד מהר ואז עברה שנה וחצי והיום ראיתי שהיא העלתה תמונה חדשה ומשהו בלב שלי זז איך נדפקתי עם בחורה בת 40 רק אלוהים יודע ![]() -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||
לא זה לאאאא מחר אם אני אוכל אז אני אגיד לך את ההבדל -------------------- עומר
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 16 2021, 20:39 PM
|
||||||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חח אוקי אז מה נשמע? -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jan 16 2021, 20:40 PM
|
||||||||||||||
חח ו אוקי זה הדברים הכי מייבשים שיש אהה את יודעת כמו אתמול רק פחות ואת? -------------------- עומר
|||||||||||||
|
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב כריס די עם מאיה בוסקילה תסגור את היוטיוב כבר
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 16 2021, 20:41 PM
|
||
אני מתלבטת אם להישאר בבית ולהיתקע בזומים עוד שבוע או להבריז וללכת לאח שלי לחווה ולכוח מהעולם
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 16 2021, 20:41 PM
|
||||
אם יש תקופת מבחנים אז תישארי בבית -------------------- עומר
|||
|
פורסם ב: Jan 16 2021, 20:42 PM
|
||||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משתדלת.:) כן, אני זוכרת סיפרת לי עלייה :)) קודם כל עם כל הכבוד להורים המקסימים שלך ויש המון כבוד כי זה איכשהו חשוב לנו באיזשהו מקום, גם אם אנחנו שמים זין.. הורים זה חשוב ואכפת לנו ממה שיש להם לומר אבל בסופו של דבר, אתה צריך להתחשב רק בלב שלך, וואלה כן, זה חרא אבל אלו החיים שלך, החלטות נכונות או טעויות שלך, אתה בוחר איך ומה לעשות, וואלה יכול להיות הצלחה וואלה יכול להיות נפילה אבל אולי תנסה, נכון.. היא קצת פי 2 בערך ממך אבל זה אומר שהיא מלאת ניסיון ;)) ובשלות והכי טוב שהיא לא ילדה קטנה משחקת משחקים, אם בא לך, לך על זה וואלה תמונות זה כיף ;) #נחמד_שיש_את_יאס -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||||||||
לאלא אבל זה לא "חח אוקי?" בהרמת גבה כזה זה חחחחחחח ואוקי סבבה מחר נדבר פפ :( מה קרה? -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הא פתוח פה
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |