![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (114) « ראשון ... 108 109 [110] 111 112 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 16 2021, 20:42 PM
|
||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה עשיתי? ![]() -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 16 2021, 20:43 PM
|
||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא בדיוק מבחנים יותר עבודות שצריך להגיש וזה אבל הזום הזה עושה אותי בדיכאון -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 16 2021, 20:43 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפילו שרשורים אין לי תגובות כאלו ארוכות
ככה זה שיש אנשים שחושבים לי ♥️ -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 16 2021, 20:45 PM
|
||||||||||||||||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חח זה כאילו שכותבים חח אבל לא באמת צוחקים ואוקי הז יבש כזה את יודעת... מאשימים אותי על כל דבר... -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 16 2021, 20:45 PM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון אבל חיים שלי אני גם מנסה להסתכל על התמונה המלאה היא גרושה, יש לה בת בגיל שלי בערך (שנה פחות ממני), זה לא מצב אידאלי.... ורק בגלל ההורים שלי התנהגתי יפה ולא עשיתי שום דבר והיא הרגה אותי עם התמונה עכשיו אני יודע שגם עכשיו אני לא אעשה כלום אבל פשוט התמונה הזאת עכשיו זה כאילו בא בדיוק בזמן אחרי שבת לראות את כל הטוב הזה שוב אחרי שנה וחצי מצד אחד יש בי חרטה קצת שאולי הקשבתי להורים שלי ומצד שני אני יודע שבחורה בת 40 זה לא בשבילי כי אנחנו לא באותם מקומות בחיים והיא מתנהגת כמו ילדה חחחח אז מה שאמרת - בטל. הבת שלה ליטרלי מגדלת אותה XD -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 16 2021, 20:46 PM
|
||
מזכיר לי מישהי..
ממ חח נראה לי שזה לא נושא שכדאי לדבר עם ממוצע גילאים 14/5 תעזור לי, להחליף כינוי או לא? -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
||||||||
אה... ממ אולי תצאי קצת לחווה ושם תעשי את העבודות? זה יכול להיות מקסים... ואולי גם תעשי משם זומים? ישר אחרי היום יהיה לך מקסים -------------------- עומר
|||||||
|
פורסם ב: Jan 16 2021, 20:47 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי לעשות זום בחווה זה גאוני
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
לא בא לי זום מחר
![]() -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
כע -------------------- עומר
|||
|
פורסם ב: Jan 16 2021, 20:48 PM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את מי זה מזכיר לך? אני אגיד לך אחר כך בווטסאפ הכל לאיזה כינוי את רוצה להחליף? -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 16 2021, 20:50 PM
|
||||||
את אמא שלי קצת.. אבל זה לא קשור מוזמן לכתוב לי, כל יום, כל שעה וכל מחשבה או סתם תובנה של אמצע הלילה ![]() ככה זה גם כינוי פרישה וגם כינוי פרישה פוטרי למדי ומה לעשות I'm sucker for it -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 16 2021, 20:50 PM
|
||
לאיפה חנה נעלמה
-------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Jan 16 2021, 20:51 PM
|
||||||||
אה מובן לגמרי השאלה על מה חשבת, כי לא כל כינוי יכול להתאים -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 16 2021, 20:51 PM
|
||
יאאא הורידו את ההדגשה
כריס- mischief managed -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |