![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (114) « ראשון ... 29 30 [31] 32 33 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 23:47 PM
|
||||||||||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1.71 אני לא ממש נראית קטנה בשום סיטואציה אולי אם אני ממש אנסה גם רוב החברות שלי פיצי אז אני עוד יותר נראית קטנה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 23:47 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 23:48 PM
|
||||||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבלאבל אחת המנייות צנחו עליי עד שלקחתי את כל מה שצריך בסופר למההה -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי גם אנייי המניות זה חלק קשה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||
![]() Don't lose your HEAD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי איך אני רומזת לאמא שלי בעדינות שאני רוצה להזמין כמה פוטרים
...אחרי שאתמול הזמנתי כמה גופיות אבל היי, זה זול עכשיו לפני הקיץ -------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 23:49 PM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הגר בנוגע למה שאמרת בעמוד הקודם זה בדיוק מה שבא לי. להיות ממוצעת לא נחמד. אני רוצה להיות גבוה\נמוכה
ורד אין לי שמץ מה זה אבל התחלתי לשחק וזה ממש מקסים סופי אני חומדת את הנעליים האלו עכשיו היי אורטל ועכשיו התחלתם לדבר על לבוש. יש לי חברה נחמדת כזאת ושתינו מתלבשות הכי מקסים בעולם ![]() -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאא נראה לי אני כמה סמ מעליך... אבל כן, אני יכולה לראות קטנה יותר -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואו אני רוצה מפגששששששש
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאאאאאא אבל אם אני לובשת חצאית מקסי אני נראית נמוכההההההה ח מזעזע -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 23:50 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כזה גבוהה קצת אבל לא גבוהה ממש וזה כמעט כמו להיות ממוצעת וגם את אם את מטר חמישים ושמונה כזה אז את קצת מתחת לממוצע משמע נמוכה אבל לא ממש נמוכה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 23:51 PM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מפרסמים עכשיו ציונים בוובטופ ואני נכנסת אחד אחד וכל השלושה האחרונים הם 100 ואני מאושרת עכשיו
-------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אעעע אני שונאת חצאיות מקסי ואם אני לובשת חצאיות ארוכות אני נעשית גבוה רצח משהו פחד אלוהי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני הבנאדם הכי מטומטם שיש.
ניסיתי לראות כם אני זוכרת אמך בועטים כמו שלמדתי לפני שנים בטאקוואנדו ותקעתי את הזרת בשידה מאבן. וזאת הייתה בעיטה חזקה. ומרוב החיכוך חטפתי שם כוויה וגם יורד לי דם. והזרת שלי סגולה פתאום -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 23:52 PM
|
||||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה וואלה אני לא יודעת את הממוצע האמת >< כן אבל את לא ממש גבוה. מטר שבעים ומשהו לא? -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 23:52 PM
|
||
אני לא לובשת חצאיות ✨
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |