![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (114) « ראשון ... 32 33 [34] 35 36 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 23:57 PM
|
||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמובן -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 23:58 PM
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דיברנו במשפחה ובאתי לשאול משהו אבל שכחתי מה רציתי לשאול אז יצא רגע חזיר ונתקעתי -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||
![]() Don't lose your HEAD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יודעתתתת בגלל זה אני נמנעת מללבוש אוברסייז כזה בדרכ אלא אם זה עם מכנס קצר ואז אני בכיף -------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לנו בבצפר אין תלבושת אחידה ואין צלצולים ויש קיר חצי שקוף- שקוף למסדרון ויש מכונת חטיפים בביניין של המעבדות ולוח שח מט ענקי עם כלים והכל והכל צבעוני ויפה
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה חח אני למזלי ניצלתי מהדבר שנקרא חצאיות תלבושת אז עכשיו אני הולכת עם איזו חצאית שבא לי לבית ספר (לא מיני אבל עדיין כמעט כל חצאית) ולא ביית ספר אני לובשת או מיני או ג'ינס וזה נוח כזה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבלאבל הכי יפה להיות קטן כזה (לדעתי)
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 23:59 PM
|
||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואני לומדת בבית ספר פרטי שאין לו תקציבים בשיט אז הכול מוזנחי כזה :( -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמג ורד זה משחר מושלם!!
הגעתי לערב השנה החדשה בדיוק יאי חצאיות זה החיים שלי אבל רק בבית\בבית ספר עם טייטס מתחת -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בא לי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לבצפר פרטי לא אמור להיות תקציבים? אני מבולבלת -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם אצלי בבית ספר אין תלבושת אחידה וצלצוליםםם ויש לנו שולחנות שעולים 9000 שח ליחידה כי יוצא מהם שולחן ויש לנו קיר טיפוס -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 15 2021, 00:00 AM
|
||||||||
![]() Don't lose your HEAD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה הגובה שלך? אני באמת רוצה להגיע רק לשישים זה סתם קצת מבאס חחחח כאילו אני בבית ספר כזה עם חברים ומישהו מבניהם 1.77 שזה עשרים סנטים ממני אופס זה מגוחך בסדר בסדר, חיים מה איתך? מה חדש? -------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נופ גם אצלי זה ככה -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||
זאת אומרת הם לא קשורים למשרד החינוך אז אין להם את כל התקציבים -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |