![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (114) « ראשון ... 36 37 [38] 39 40 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 15 2021, 00:12 AM
|
||||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זה -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 15 2021, 00:13 AM
|
||||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול @הגר ועובדה שלא צמחת מאז~ -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני במוד דוקי דוקי -------------------- היא/את
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רונייי יש לך מחשב?
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יא היי -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נע סיימתי יסודי 1.67 עכשיו אני 1.71 אלה ארבעה סמ שלמים וסיימתי יסודי שנה וחצי אחרי -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 15 2021, 00:14 AM
|
||||
הו אוקיי Thanks for the tip -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||
![]() אני רץ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמי הוא דור
מוד ממש תקשיבי אני במוד לבכות אבל כי מישהו שהתחלתי איתו זרם איתי ודיברנו בדיס ואז משום מקום הוא אמר אני גאה בך והתחלתי לבכות -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה מה זה קוטוקו בתור נאטסוקי ומונקה בתור מוניקה :< -------------------- היא/את
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 15 2021, 00:15 AM
|
||||||||||
הוו :0 אין חתימה בקרוב? :< -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||
![]() אני רץ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורה גרגגג -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||
בשעה הזאתי כל המספרים שהצגת פה פשוט מתערבבים לי לבלגן אחד גדול >< היי דור -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני עייפה
אבל קבעתי עם אחותי לחפש חצאיות באינטרנט -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מן הסתם אני לא בנאדם שקל לעצבן אותו או שכן אנע ערף אני אלך לישון אבל אני לא ארדם SO... -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זכרתי משהו דומה! מה קורה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |