![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (114) « ראשון ... 43 44 [45] 46 47 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 15 2021, 00:49 AM
|
||||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התעלמת ממני פעמיים :< אבל תדע שאני מצפה לתגובה בקרוב -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
![]() אני רץ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את מדהימה ואני מעריך אותך מאוד מאוד רוני ולג'אטארו פשוט צריך כזה צהובים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יכול בבקשה להצטרף? ![]() ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז אנחנו באותו נושא! הללויה! ג'פרי דאהמר הוא הפנטזיה הגברית שלי אם להיות כנה איתך. אם הייתי גיי... אוהו. בגלל שאני ממשפחת פשע אז הנושא תמיד משך אותי ממש ובטאמבלר יש חשבונות שלמים שמוקדשים לזה וזה שואב ממש. -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 15 2021, 00:50 AM
|
||||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כאב לי להעביר אוי איזה שיר טוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 15 2021, 00:51 AM
|
||||||||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מבטיח לך שלא תתחרטי אם תעבירי למה שהמלצתי לך -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||||||||||
אני ממש ממש מצטער לא שמתי לב ))): תשלחי לי ואני אקראאא
איזה כיףףף ג'פרי דאהמר גם די חתיך כאילו בוא הוא ממש די חתיך ואני לא מאמין שלא הוא ולא אייסמן היו מפלצות, הם היו בני אדם אני תמיד התעניינתי נורא במוות ובאיך אנשים מתים ואני שומע המון פודקאסטים בזמן האחרון של טרו קריים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן העברתי אמרתי אוי איזה שיר טוב על זההה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||||||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה לא להתבאס שזה לוקח זמן כי ככל הנראה אני אצטרך לעשות את כל העבודה השחורה הפעם וכשאני אומרת הכל אני מתכוונת ל ה כ ל -------------------- היא/את
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי כוח
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 15 2021, 00:52 AM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהעהעהעהעה
למה אתם לא רוצים לצרף אותיייייי ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תהנה :0 -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||
ל-מה לא רוצים לצרף אותך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 15 2021, 00:53 AM
|
||||||||
את מדהימה אני ככ ככ מעריך אותך א י מ א ל ה חיבוקים חיבוקים חיבוקים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 15 2021, 00:53 AM
|
||||||
וואי מילה הבחור פשוט פצצה מהלכת, הייתי מוכן לתת לו לבשל אותי TO BE HONEST שמע הם לא היו אנשים טובים, אבל אחרי הכל אנחנו לא יכולים לשפוט אותם כי אין לנו מושג מאיזה מקום הם באו -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |