![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (114) « ראשון ... 51 52 [53] 54 55 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 15 2021, 11:41 AM
|
||||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל כך הרבה אוכל. זה כלום לעומת מה שקרה ברביעי. העירייה אמרה לנו שיביאו לנו ארגז של מצרכים. קיבלנו שלושה ארגזים עם אוכל. מה אנחנו אמורים לעשות עם 3 קילו אורז 3 קילו פסטה 3 קילו סוכר 3 קילו קמח ועוד המון שימורים? אנחנו בבידוד של שבועיים לא של חצי שנה... והם שאלו אם יש משהו שאפשר לעזור בו. אז ביקשתי מאמא שלי שתבקש מהם מחשב כי שלי התקלקל ![]() -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 15 2021, 11:44 AM
|
||||||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו כן זה נשמע כמו יתרון רציני של הזום אני בשיעור קולנוע כרגע האמת שזה ממש כיף חוץ מזה שהמורה חושב שאני טמבלית אמיתית. אבל חוץ מזה כיף :) -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 15 2021, 11:46 AM
|
||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתה לנו מעבדה על דם ומעבדה על תולעים מתות איזה כיף (: אוי מורים כאלה זה לא משהו /: אבל לפחות את נהנית מהמקצוע!! -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 15 2021, 11:49 AM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפצ׳י
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 15 2021, 11:50 AM
|
||
עוד אוכל?
אין כבר מקום במקרר. אני פשוט אתנדב לאכול עכשיו את האוכל הטעים. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 15 2021, 11:55 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני עייפה
וחם לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 15 2021, 11:56 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רק הלכתי לאוטו ואני משתעלת נורא
/: -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 15 2021, 11:57 AM
|
||||
לכ.י לגרוב גרביים מיד! -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 15 2021, 11:58 AM
|
||||||||||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש מן מתאם או לאדעת אין קוריאם לזה שיכול לגרום לנטפליקס או משהו לחשוב שאני בבריטניה וזה לא לא חוקי או משהו אז זה ממש נחמד -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jan 15 2021, 11:59 AM
|
||||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני עם גרביים כמובן מי לא ת.יהיה עם גרביים במזג אוויר כזה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 15 2021, 12:02 PM
|
||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וזה VPN כנראה ~ -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 15 2021, 12:03 PM
|
||||||
אה לול לא היה לי שמץ מה זה >< -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 15 2021, 12:03 PM
|
||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 15 2021, 12:07 PM
|
||||||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כע זה דבר ממש נחמד אבל אלה שבחינם בדכ מפוקפקים רצח ופעם היה לי וראיתי סיינפלד וסקראבס דרך בריטניה וזה היה נחמד היי יובל -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 15 2021, 12:08 PM
|
||||||||||
אה מקסים מקסים -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |