![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (114) « ראשון ... 53 54 [55] 56 57 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 15 2021, 12:19 PM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי סופי מה נשמע? -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אופניים גשם רצפה חלקה מדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי מיקה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 15 2021, 12:20 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הצילו
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 15 2021, 12:21 PM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי מיקה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נחמד ואת? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||||
אחחח לא נעים תרגיש טוב -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תקשיבו אני ממש רוצה ממישהו.י ת׳׳ב אבל אחד טוב וקוטל ממש כאילו ממש תעליבו את מה שאני כותב.ת אני מרגיש.ה שיש מלא שאני מפספס.ת ואין לי מושג איפה להתחיל לחפש
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||
כשרון. תרגיש טוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jan 15 2021, 12:22 PM
|
||||||||
הספוטיפיי הגאון שם לי את השיר הראשון היום שיר מהמם של סטינג אז מעולה :) -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 15 2021, 12:22 PM
|
||||||||||
לא מכירה אבל יאיי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 15 2021, 12:23 PM
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה שתגמור/י (שיט, זה לא עובד ככה) את דממת השחת כבר!!!!! -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
אבלאבל אני לא יכולה לכתוב ת"ב קוטל, הקטע האחרון שכתבת היה מושלם מדי -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
היה איזה חודש או יותר שהיה אפשר לדבר דרך יוטיוב
אבל הם הסירו את זה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 15 2021, 12:25 PM
|
||||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל זה לא נכון אין דבר כזה מושלם מדי!!!! האם הכל מוביל לאותה נקודה? האם יש נושא שהוא רלוונטי וחסר? האם האפיון של הדמויות הוא כמו שצריך? כאילו מחמיא לי בטירוף שאוהבים ככ את מה שאני כותב.ת באמת באמת שלא תבינו אותי לא נכון אני פשוט גם רוצה שמישהו קצת ירד על מה שכתבתי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |