![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (114) « ראשון ... 61 62 [63] 64 65 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 15 2021, 13:43 PM
|
||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגעע רק עכשיו אני קולט קוראים לך בכלל תום בלי ו'? אני הייתי בטוח שזה תםםםםם -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי אימון באחת וכרגט התעורתתי אז הגוף שלי חמאה שמישהו יעזור לי לעצור את השעון
-------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה כן תם!!! פשוט עם חולם חסר!!! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 15 2021, 13:44 PM
|
||||
קמתי בשתיים עשרה והיה לי אימון בשתיים עשרה אופסי? -------------------- עומר
|||
|
|
||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירו איתי עכשיו -------------------- היא/את
|
|
|
||||||||
אהההההההה פיו -------------------- עומר
|||||||
|
פורסם ב: Jan 15 2021, 13:45 PM
|
||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הכינוי שלי ככ מושלם
-------------------- היא/את
|
|
פורסם ב: Jan 15 2021, 13:45 PM
|
||||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול את לא שמעת איך אבא שלי מדבר על החיסון אני בוכה והוא מדבר על זה ברצינות ככה! לא סתם בציניות "לדעתי זה שבב שרוצים להכניס לאנשים למוח, וגם לא בדקו את זה הרבה אז אם כל העולם ימות ורק אני אשאר חי וכולכם תראו! חוץ מזה שזה מפריע ללידה אז בכל אופן לא יהיו אנשים." משהו בסגנון בשיא הרצינות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 15 2021, 13:46 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
משעמ
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() הארי פוטר(Harrius Potter)🦌🎩🦌3⒐6(XXXIX.IX)🦌🎩🦌 ראש מחלקת ההילאים 🦌🎩🦌 כושף ראשי בקסמדרין🦌🎩🦌 מביס האופל 🦌🎩🦌 גריפינדורי גאה 🦌🎩🦌 מחפש וקפטן 'ברק הקווידיץ' 🦌🎩🦌משקפיים עגולים לי יש ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 15 2021, 13:47 PM
|
||||||||||||
תעבדו עליו שזו הזרקת תאי מוח כדי שהוא יבוא ואז רק אחרי שיהיה מאוחר מידי הוא יראה שזה חיסון לקורונה -------------------- היא/את
|||||||||||
|
פורסם ב: Jan 15 2021, 13:48 PM
|
||
אני אלך לראות איזה משהו
-------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Jan 15 2021, 13:50 PM
|
||||||||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 15 2021, 13:50 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
העונה השנייה של teotfw נחמדה אבל לא משהו
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 15 2021, 13:54 PM
|
||||||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואוו אבא שלי בול ככה "הם משתילים שבבים לאנשים, הם משתלטים על העולם, מי שיצר את הקורונה זה בעצם גוגל, הם הולכים לשלוט עלינו" כאילו -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jan 15 2021, 13:57 PM
|
||||||||||||||
וואי בולללל אני שואלת אותו מי אמר לו את השטויות האלה והוא כזה "הרב שלי רופא גם והוא בדק את זה" וזה כאילו אוקיי הרב שלך מול מאות אחרים שבדקו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |