![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (5) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 28 2021, 15:15 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמי+כינוי: בן פורת יוסף
האם אני עומד בכל התנאים כן האם אני מתחייב להיות פעיל?: כן הערות/הצעות/בקשות/גיוס מחודש!: שום דבר -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 12:06 PM
|
||
![]() דביל מהאגדות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1298746 אתה לא עומד בתנאים, יעל ובן פורת יוסף - רשומים!
סיסמא תישלח בקרוב :) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 20:51 PM
|
||
![]() "ציטוט אהוב הכנס כאן" ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמי+כינוי:פולי, Poli.f.w
האם אני עומד בכל התנאים/ממי קיבלתי אישור: כן האם אני מתחייב להיות פעיל?:כן, ברורר!! הערות/הצעות/בקשות/גיוס מחודש!: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2021, 14:11 PM
|
||
רשומ.ה!
|
|
פורסם ב: Feb 6 2021, 19:16 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סופי, תינוקת
עומדת בתנאים אהיה פעילה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 6 2021, 22:13 PM
|
||
רשומה :))
סיסמא תישלח בקרוב. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 7 2021, 12:09 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמי+כינוי: אריאל, רורי גילמור
האם אני עומד בכל התנאים/ממי קיבלתי אישור: יאפ האם אני מתחייב להיות פעיל?: כן הערות/הצעות/בקשות/גיוס מחודש!: את יודעת את כל הסיפור על המעברים, אז אני לא אפרט כאן כרגע. -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 7 2021, 12:16 PM
|
||
רשומה :))
סיסמא תישלח בקרוב. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 7 2021, 12:17 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך נרשמים למיסדר?
-------------------- "בחיים אל תגיד בחיים כי בחיים לא תצא מהחיים האלה בחיים" יאללה רייבנקלו לא זמין... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 10 2021, 19:35 PM
|
||
שמי+כינוי: עמליה, בצד
האם אני עומד בכל התנאים כן האם אני מתחייב להיות פעיל?: כן הערות/הצעות/בקשות/גיוס מחודש!: -------------------- לפעמים צריך להיות קצת לונה לאבגוד, ולהאמין בדברים דווקא בגלל שאין הוכחות לקיומם. עמליה 👧 חופרת מומחית 👧 גריפינדור 👧 הארי פוטר 👧 פרסי ג'קסון 👧 ארץ האגדות 👧 ריינה טלגמאייר 👧 אורנה בורדמן סיפור חדש שלי בוואטפד:) כמה שניות יכולות להיות גם כמה דקות. כמה דקות יכולות להיות גם כמה שעות. כמה שעות יכולות להיות גם כמה ימים. כמה ימים יכולים להיות גם כמה שבועות. כמה שבועות יכולים להיות גם כמה חודשים. כמה חודשים יכולים להיות גם כמה שנים. מסקנה- כמה שניות יכולות להיות גם כמה שנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 11 2021, 12:08 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמי+כינוי: בארי
האם אני עומד בכל התנאים/ממי קיבלתי אישור: כן האם אני מתחייב להיות פעיל?: כן הערות/הצעות/בקשות/גיוס מחודש!: -------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 12 2021, 13:40 PM
|
||
CODE
שמי+כינוי: אבישג, בצד האם אני עומד בכל התנאים/ממי קיבלתי אישור: כן האם אני מתחייב להיות פעיל?: כןןן הערות/הצעות/בקשות/גיוס מחודש!: פרשתי מאלרגה וחזרתי לכאן. הודעתי לקרמיט ונראה לי שזה בסדר... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 16 2021, 13:58 PM
|
||
אבישג, בארי ועמליה - רשומים כולכם!
|
|
פורסם ב: Feb 16 2021, 15:50 PM
|
||
![]() מוגל |
קודם כל אני רוצה לשאול אם מותר לי להיות גם באלרג"ה וגם במסדר אם כן אשמח להצטרף
שמי+כינוי:פורת-porat האם אני עומד בכל התנאים/ממי קיבלתי אישור:כן האם אני מתחייב להיות פעיל?:אכן הערות/הצעות/בקשות/גיוס מחודש!: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 11:59 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
שמי+כינוי:רומי גריינגר
האם אני עומד בכל התנאים/ממי קיבלתי אישור: אני עומדת! יש! האם אני מתחייב להיות פעיל?: ברור הערות/הצעות/בקשות/גיוס מחודש!: -------------------- אני ממש רוצה ליהיות משתמשת החודש... פחחח אין לך סיכוי! אני כול יום גולשת באתר נו אז מה מלא עושים את זה! פתחתי מלא פורומים בטח הרוב זה ספאם האמת שלא... כן בטח את סתם מורידה לי בלי סיבה אני מנתקת איתך קשר! בסדר את סתם ילדה שחושבת שהיא מלכת העולם... שבוע לאחר מכן: יש אני משתמשת החודש! מסקנה: תאמינו בעצמכם ותוציאו אנשים שלילים מהחיים שלכם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |