![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (5) « ראשון ... 2 3 [4] 5 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 28 2021, 16:56 PM
|
||
![]() דביל מהאגדות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רשומים ^^
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 29 2021, 20:52 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמי+כינוי: רומי, Young blood
האם אני עומד בכל התנאים/ממי קיבלתי אישור: כן האם אני מתחייב להיות פעיל?: כןכן הערות/הצעות/בקשות/גיוס מחודש!: -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 29 2021, 20:54 PM
|
||
![]() דביל מהאגדות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רשומההה ^^
סיסמא תישלח בקרוב -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 6 2021, 15:01 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: חפרנית, יעל
האם אני עומד בכול התנאים\קיבלתי אישור: יש לי אישור מאור האם אני אהיה פעיל: ברורר הערות\הצעות\גיוס מחדש: -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 6 2021, 15:02 PM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רשומה, אני כבר שולחת סיסמה
-------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 7 2021, 12:22 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
שמי+כינוי: צור יגר
האם אני עומד בכל התנאים/ממי קיבלתי אישור: אכן, אני עומד בכל התנאים האם אני מתחייב להיות פעיל?: כן הערות/הצעות/בקשות/גיוס מחודש!: -------------------- "מה שיבוא יבוא וכשהוא יבוא לא תהיה לנו ברירה אלא להתמודד עם זה"
(האגריד להארי, סוף הספר הרביעי) שלום לכולם יש לי בפאנפיק החדש שלי כבר 5 פרקים הוא חזר... תרשמו תמליצו תגיבו ותדרגו 5 אתם לא תתחרטו! 5 כבר נרשמו לעדכוני הפאנפיק בוא תשלים ל6! ![]() הפתעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם חג שמח!! אני במסדר עוף החול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מסדר עוף החול! ![]() כי מישהו פה חייב להביס את וולדמורט --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 7 2021, 17:11 PM
|
||
![]() אני שר הקסמים בעולם משלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזר
|
|
פורסם ב: Apr 7 2021, 18:15 PM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צור יגאל רשום
מני, אני לא יכולה לרשום אותך לפני שתפרוש אבל כשתפרוש ארשום אותך -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 7 2021, 21:30 PM
|
||
צונזר
|
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 17:20 PM
|
||
![]() מוגל |
שמי+כינוי: שיער בלונדיני
האם אני עומד בכל התנאים/ממי קיבלתי אישור: כן האם אני מתחייב להיות פעיל?: כן הערות/הצעות/בקשות/גיוס מחודש!: -------------------- תרמו לי חרמשים
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 17:34 PM
|
||
היי שיער בלונדיני, לצערי אינך עומד.ת בתנאים ולא קיבלת אישור, ולכן לא אוכל לרשום אותך
-------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 20:18 PM
|
||
שמי+כינוי: מני, I believe
האם אני עומד בכל התנאים/ממי קיבלתי אישור: כן האם אני מתחייב להיות פעיל?: כן הערות/הצעות/בקשות/גיוס מחודש!: פרשתי מהאסטרונומים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 20:32 PM
|
||
רשום, אשלח סיסמה בקרוב
|
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 13:03 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמי+כינוי: אבישג, בצד
האם אני עומד בכל התנאים/ממי קיבלתי אישור: כן האם אני מתחייב להיות פעיל?: כן הערות/הצעות/בקשות/גיוס מחודש!: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 14:37 PM
|
||
רשומה
אשלח סיסמה בקרוב -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |