![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 17 2021, 01:23 AM
|
||
![]() אני רץ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיפור ממש קצר שחיבבתי
- "רונאלדו?" דפקתי על הדלת חלושות. "רונאלדו..?" הוא לא ענה, אבל מבפנים נשמעו מלמולים חלשים. דפקתי חזק יותר. "היי, אני ממש צריך עזרה במשהו -" "מה אתה רוצה?" הדלת נפתחה בתנופה, ורונאלדו המתוסכל והעצבני הסתכל עלי בפנים זעופות. "אני עסוק." "מה אתה עושה?" שאלתי, מסוקרן לדעת מה כל כך תסכל אותו. מתחתי את הצוואר שלי והסתכלתי לתוך החדר, רואה שהחדר נראה כרגיל מלבד הספרים והמחשבון הזרוקים על השולחן. "תפסיק להסתכל! זה לא חשוב בכלל! מה אתה צריך?" רונאלדו שאל וניסה להסתיר את החדר שלו, מתוסכל ו... לחוץ? "אתה עושה שיעורים במתמטיקה?" שאלתי, קצת המום. רונאלדו נראה לגמרי מושלם; לא תיארתי לעצמי שיהיה לו קשה במשהו קל וכיף כמו מתמטיקה. "כן. זה לא כזה קשה או משהו," הוא מיהר להוסיף, מסתכל מאחוריו אל הדפים המקומטים שהיו זרוקים על הרצפה והספרים שהושלכו על השולחן באי סדר. "סתם נתקעתי בשאלה." "אני יכול לעזור," הצעתי בשקט. "אני טוב במתמטיקה." "אני לא צריך עזרה!" קרא רונאלדו. "אני לגמרי מסתדר." נכנסתי לחדר והרמתי את אחד הדפים המקומטים על הרצפה, קורא את התוכן שלו. "זה.. לא נראה כאילו אתה מסתדר. או כאילו התקדמת בכלל. היי, אני טוב במתמטיקה. וזה בסדר אם אתה לא." רונאלדו השפיל מבט. "לא זה לא," הוא מלמל. טפחתי על הכתף שלו. "זה כן. מתמטיקה זה די קשה לרוב האנשים. בוא נשב על זה ואני אסביר לך?" הצעתי. רונאלדו חייך חיוך קטן. "טוב," הוא אמר והתיישב על הכיסא שלו, ואני התיישבתי על המיטה, שוכח למה נכנסתי לחדר שלו מלכתחילה. "אז, מה שאתה עושה כאן..." התחלתי להסביר, ורונאלדו הקשיב וכתב. הוא היה תלמיד די טוב למעשה; הוא לא שאל הרבה שאלות, רק כתב לעצמו הערות קטנות בצדי הדף, ולבסוף, כשסיימנו הכול, הוא קם ממקומו. "תודה, ג'יימס," הוא אמר בחיוך רחב. "אני פשוט... לא כל כך טוב במקצועות ריאליים." "אלו היחידים שאני כן טוב בהם," צחקתי. "רוצה לעזור לי עם היסטוריה?" "אני אשמח." -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 16:19 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
כתיבה ממש ממש יפה!
הסיפור די עמוק, אבל הוא נראה חסר פואנטה. (הוא לא! איך הוא יכול להיות עמוק וחסר פואנטה בו זמנית?...) ממש אהבתי! בעיקר בקריאה שניה! -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 18:04 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממש אהבתי את הקטע!
רק רק רק למה אתה מותח אותנווווו?? למה הוא בא אליו מלכתחילהההההה מתחחחחחחחחחח המפ לא כיף להיות מתוח אבל ממש יפה ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 18:20 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה לא הבנת? (סליחה שאני עונה במקום הכותב, חשוב לי שיבין שאני כן הבנתי) הוא רצה עזרה בהיסטוריה! (נכון?) -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 20:45 PM
|
||||||
![]() אני רץ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן, ג'יימס הגיע לשם בהתחלה בשביל עזרה בהיסטוריה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 20:57 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהההההההה
חשבתי שהוא אמר את זה לרונאלדו כדי שרונאלדו לא ירגיש שרק הוא גרוע ושגם ג'יימס צריך עזרה בדברים כאילו, אבל עכשיו מובן, תודה! ![]() ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |