![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 17 2021, 09:03 AM
|
||
![]() היא באה רע ![]() ![]() ![]() ![]() |
באיחור של הודעה אחת שתיים מעצבנות למי אכפת
טוב הקדשה קצרצרה כי עשר בבוקר ואין לי כוח נפשי ופיזי ממש so here's what you get וזה בעיקרון ג'יבריש אז פשוט אל תנסו להבין אפילו אוקיי אזז הנה המוקדשיםם: אהמ אהמ החתולטלף ההוא אנשים נחמדים בכללי כל אוכלוסיית יפן רינגנשף נועם הבת גרג אמ קי קרמיט סופי הפוף שבחדר גרגורי!!! אל תעלב!!! טרו קולורס איתיחר מבוהלי קורן רוזנ דרקון!!! חנה חנא חנע הגר רחלי הסוריקטות שבספארי בייבי יודה ריק אסטלי התירזומבי סוריקטות בכללי פורום טוק טוק אנשים שמדברים איתי בחמים ובנו"דים נשףףףףףףףףףףףףף לחם לחמנייה ה מ ב ו ר ג ר י ם חיילים גזוזטראים למיניהם ג'ק ספארו ורד זו גרג אם זה לא היה ברור מספיק ריין אלה חתול.ה!!!! ה ח ת ו ל ה ה ו א ש מ ת מייקל ריצ'רדס אם זה לא היה ברור מספיק הולט המלך רוזה פסטה רוזה הגאון שמשווק את טריוואגו מעריצי וונדהוויז'ן למיניהם מעריצי סקוט פילגרים למינהם עידו 2.0 למרות שטכנית אני 2.0 אבל נע עוד גיבוב ג'יבריש שאני בספק אם מישהו יבין קשיו מהסופר אנשים שתוקפים עלי אימפריוס במערכת אנשים שתוקפים עלי שתק במערכת פני ינשוף יובל!!!!! קלף שבע יהלום אדום (זה היה זה, נכון?! איך ידעתי חח) מישהו.י ששכחתי ואני אוסיף? זה יצא ארוך נראה לי ביוש ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2021, 09:04 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזלטט
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() לפעמים כשל זה רק בגלל שמישהו בלבל את השכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע, אני לא בעליית הגג יותר
אני ישנה בחדר. תשנה את זה. -------------------- בעל(ת) קורא - אבישג - היא/את - גיל זה רק מספר אבל היום הוא 14 אצלנו בנו"ד משתמשים בכל מיני צבעים משתמשים בכל מיני צבעים/ במנגינת "חברים בכל מיני צבעים" כל הזכויות על מילים אלו שמורות לאבישג (לי) יש משתמש חום כמו שוקולד כשהוא בא לנו"ד תמיד כזה נחמד נכון שהוא ממני לגמרי אחר אך על כזה הנהלותי איך אפשר לוותר? יש לי חברה עם עיניים כחולות שלה אני מספרת את כל הסודות נכון שהיא ממני לגמרי אחרת אבל היא סופי כזאת נהדרת איזה כיף שיש המון משתמשים המון משתמשים וכולם חברים טוב, יש אויבים אבל הם איזה כיף שכבר אין כאלה משתמשים יש לי חברה סגול הנהלותי היא אוהבת לדבר איתי אז נכון שהוא ממני לגמרי אחרת אך איך נוותר על כזאת חופרת? יש משתמש ירוק נחשי הוא לפעמים מתנהג ערמומי ויש את שיראל, שהיא סיפור אחר אך על כאלה סלית'רנים איך אפשר לוותר? איזה כיף שיש המון משתמשים המון משתמשים וכולם חברים נכון שיש הבדל בגילאים אבל, איזה כיף שיש כאלה משתמשים יש משתמשת כתומה עם נמשים איתה כיף לדבר על החיים לא לוותר אבל זה טוב לדבר אז איך על הרמיוני אפשר לוותר? יש לי חבר.ה זהוב.ה שאוהב.ת אקסולוטלים שתינו בעלות רעמת תלתלים נכון שהיא ממני לגמרי שונה אבל היא חבר.ה כזאת נפלא.ה איזה כיף שיש המון משתמשים המון משתמשים בכל מיני צבעים סגולים, כחולים אדומים וורודים איזה כיף שיש כאלה משתמשים יש לי חברה פרופסור נסגדת היא עכשיו הנהלותית אבל כזאת נהדרת אז נכון שהוא ממני לגמרי אחרת אך אי אפשר לוותר על כזאת מעודדת! יש גם אחת, קוראים לה הגר והמתמטיקה שלה היא כל כך אתגר אז נכון שהיא ממני כל כך חכמה וכנראה שהיא תמנע מפרוץ מלחמה איזה כיף שיש המון משתמשים המון משתמשים בסרגל הצבעים אחד מהם אפילו בעלים איזה כיף שיש כאלה משתמשים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Once Upon a Time, Belong a Years Ago... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שכחת את גרוגו
![]() -------------------- קורן | הוא/אתה | אני חי משמע אני לא קיים | מה נשמע? |החתימה הזו ארוכה | היא תסבך אותי בצרות ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזלטטטטטטטטטטטטטטטט
ווהו אני מוקדששששששששש אנשים תלמדו מעידוווווווווווווו -------------------- עומר || הוא/אתה || 11 || מוזיקה || אומנות ![]() ![]() ![]() Head of the Mage Class | Li'l Ultimate Homeroom | Warrior of Hope Wake me up before you go-go Don't leave me hanging on like a yo-yo Wake me up before you go-go I don't wanna miss it when you hit that high Wake me up before you go-go 'Cause I'm not planning on going solo Wake me up before you go-go Take me dancing tonight I wanna hit that high, yeah yeah ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2021, 09:13 AM
|
||
![]() אין סטלן כבעל הנסיון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאי
הוקדשו כל שלושת פיצולי האישיות שלי!!!!!!!!!!!! מזל טוב!!!!!!!!!!!! נבוטים לרוב!!!!!!!!!!!! https://media.tenor.co/videos/ef1ed82c7c19d...f6b6c7c901f/mp4 -------------------- חנה🙊15🙉נבוטים🙈מוזיקה🐵ציור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2021, 09:16 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאאאאאאא
רינגנשףףףףףףףף מלזטטטטטטטטט -------------------- ⌚ קוראים לי רינג ⏰ 0 - 699 ⌚ מתחנן ⏰ צאצא לבית משפחת הבצלצל ⌚ ארץ הפלאות ⏰ smile ⌚ משהו שדומה לפריצה: #פריצה ⏰ ![]() "Hello, Rabbit," he said, "is that you?" "Let's pretend it is not," said Rabbit, "and see what happens." ✨✨ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2021, 09:23 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזלט
-------------------- [color=black]סופי - 10.3 (התאריך, לא הגיל!) - 10 (אבל זה באמת הגיל) - העולם של ריילי (כי ריילי היא מגניבה!) [/color/] ![]() טוב אל תאשימו אותי החתימה חירבה את עצמה >:( סופי תתקן אותה גם ככה, שקט. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2021, 09:24 AM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איפה שירוש ששכחת איפה/
-------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2021, 09:24 AM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המבורגרים 3>
מזל טוב לךךךך -------------------- בס"ד
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2021, 09:25 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול
מזל טוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2021, 09:25 AM
|
||||
טרו קולורס לא שכחתי!!!!!!!!!! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 17 2021, 09:35 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אההה מזל טוב דארלינג
|
|
פורסם ב: Jan 17 2021, 09:38 AM
|
||||
![]() אם אתה לא חי על הקצה, אתה תופס יותר מדי מקום. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזלטטט!!!
--------------------- אני לא בפנים ![]() -------------------- 🔥אלרג"הי🔥בטא🔥גריפינדורי🔥 יובל 🔥 אני בן🔥 12🔥כותב🔥 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() הקוד ללוגו:
אעאעעאעא אני בחתימה של יובלללל יאאא איזה כייףףףףףף קיצוררררררררררררררררר יובל הוא בן אדם (או לא בן אדם לעולם לא תדעו) ממש ממש נחמד ומדהים והורס וחכם וגאון וטוב הבנתם את הפואנטההה וגם אין על יובל וממש כיף לשחק איתו שחמט והוא גם ממש טוב בזה (ואני ניצחתי אותו פעם אחתתתת אין אני פשוט אלופת העולם בשח) והוא גם שיא הטוב בלהכין לוגואים ובקיצור אני מתה על יובל וגם אתם כי אי אפשר שלא ויאללה שנמשיך תמיד להיות בחמ של גריפנדור כי אין על גריפנ (אעאעאע שיהיה לך בהצלחה בלהיות ראש הבית כי אתה הולך להיות כזההה) ווווו אני רק ישים פה גם משפט חכם: תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם! וזהו! הייתי כאן. 33333> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 17 2021, 09:44 AM
|
||
אהההה אופס אני אוסיףף :>
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2021 - 2007 |