האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

3 המזימות הגדולות ביותר של מוחעחע || אשכול מידע, לאתגר קשור וחצי, ספיישל בצלצלים
פורסם ב: Jan 17 2021, 12:08 PM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 19378
מגדר:female
משתמש מספר: 73121
חפצי המשתמש: צפה

3 המזימות הגדולות ביותר של evil.gif

evil.gif זומם המון תוכניות בכל יום. הדבר שהוא הכי אוהב זה לזמום תוכניות. לפעמים על אנשים, לפעמים על צמחים, לפעמים אפילו על בצלצלים אחרים. קיבצתי כאן עבורכם את שלושת התוכניות הכי גדולות שלו!

#1 המזימה הגדולה ביותר שלו הייתה המתיחה על d16c4689.gif. הוא שם במיטה של d16c4689.gif ג'וק מזויף וגרם ל d16c4689.gif להפוך ל 11111.gif בגלל הפחד שלו מג'וקים. כל הבצלצלים מאוד כעסו על evil.gif אחר כך, אבל לא היה לו איכפת! הוא היה עסוק בתכנון של המזימה הבאה שלו....

#2 המזימה שבגללה כל הבצלצלים לא דיברו איתו. המזימה על da4c2d5e.gif. הרי כולם ידעו של da4c2d5e.gif יש קראש על fadeba25z.gif, אבל ל fadeba25z.gif יש בכלל קראש על d4e4b46b.gif. evil.gif גרם ל da4c2d5e.gif להאמין ש fadeba25z.gif מאוהב בו וככה הביך אותו ממש מול כל הבצלצלים. כמו שציינתי, כולם כעסו עליו ממש אחר כך, אבל שוב, לא היה לו איכפת. הוא היה עסוק בתכנון מזימה נוספת...

#3 המזימה הזאת הייתה על 485c3a61.gif. evil.gif גרם ל 485c3a61.gif להאמין שהוא באמת מת, ובגלל זה 485c3a61.gif חשב שהוא רוח וניסה לעבור דרך קירות. מיותר לציין שהוא קיבל זעזוע מוח.

אני מאוד מקווה שנהנתם משלושת המזימות הגדולות ביותר של evil.gif, כי אם לא היה לכם כיף אתם הבאים בתור...

--------------------
🌻MIKA||SHE\HER🌻

מסטיקים|ציניות|הארי פוטר|פרסי ג'קסון

User Posted Image

תפרצו לי כבר לחתימה מעצבנים

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Jan 17 2021, 12:14 PM
צטט הודעה

תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם

פרטי משתמש
חרמשים: 29555
משתמש מספר: 71393

קודם כל, כל הכבוד על ההשקעה ופתיחת האשכול!
שימי לב שהיית אמורה לשלוח לי קודם שאת מתכוונת לפתוח אותו על מנת לגרום מקרים לא נעימים, אמנם עכשיו זה לא קרה כלום אבל להבא שימי לב להתייחס למה שכתוב באתגר/ בפעילות/ במפ במיוחד אם הוא כתוב בבולד ובגדול.
ועכשיו לגביי האשכול עצמו, בתור מה את רוצה להגדיר אותו? אשכול מידע? כי אם כן היית צריכה לתייג את האשכול בתור אשכול מידע. אז תגידי לי בתור מה את רוצה לתייג אותו, אני אערוך לך ולאחר מכן אענה בהתאם לכך.
ושוב, כל הכבוד!

--------------------
הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות.

---------
פורסם ב: Jan 17 2021, 12:32 PM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש
חרמשים: 19378
משתמש מספר: 73121

QUOTE (שוקולד זה העולם הבא @ Jan 17 2021, 10:11 AM)
קודם כל, כל הכבוד על ההשקעה ופתיחת האשכול!
שימי לב שהיית אמורה לשלוח לי קודם שאת מתכוונת לפתוח אותו על מנת לגרום מקרים לא נעימים, אמנם עכשיו זה לא קרה כלום אבל להבא שימי לב להתייחס למה שכתוב באתגר/ בפעילות/ במפ במיוחד אם הוא כתוב בבולד ובגדול.
ועכשיו לגביי האשכול עצמו, בתור מה את רוצה להגדיר אותו? אשכול מידע? כי אם כן היית צריכה לתייג את האשכול בתור אשכול מידע. אז תגידי לי בתור מה את רוצה לתייג אותו, אני אערוך לך ולאחר מכן אענה בהתאם לכך.
ושוב, כל הכבוד!

אה סליחה:)
אני חושבת שהוא אשכול מידע

--------------------
🌻MIKA||SHE\HER🌻

מסטיקים|ציניות|הארי פוטר|פרסי ג'קסון

User Posted Image

תפרצו לי כבר לחתימה מעצבנים

---------
פורסם ב: Jan 17 2021, 12:40 PM
צטט הודעה

תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם

פרטי משתמש
חרמשים: 29555
משתמש מספר: 71393

שינתי :)
ועכשיו לגביי האשכול,
הוא מאוד מצחיק! אני צחקתי כמו לא יודעת מה. שאפו.
כן הייתי שמחה אם היה טיפה יותר פירוט על כל דבר ואולי גם הסבר על איך למנוע את המזימה הבאה של evil.gif
כל הכבוד!
מוסיפה ללינקיה

--------------------
הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות.

---------
1 משתמשים צופים באשכול זה (1 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3717 7004 4152 2139

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025