![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 17 2021, 12:08 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
3 המזימות הגדולות ביותר של ![]() ![]() #1 המזימה הגדולה ביותר שלו הייתה המתיחה על ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() #2 המזימה שבגללה כל הבצלצלים לא דיברו איתו. המזימה על ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() #3 המזימה הזאת הייתה על ![]() ![]() ![]() ![]() אני מאוד מקווה שנהנתם משלושת המזימות הגדולות ביותר של ![]() -------------------- 🌻MIKA||SHE\HER🌻 מסטיקים|ציניות|הארי פוטר|פרסי ג'קסון ![]() תפרצו לי כבר לחתימה מעצבנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2021, 12:14 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קודם כל, כל הכבוד על ההשקעה ופתיחת האשכול!
שימי לב שהיית אמורה לשלוח לי קודם שאת מתכוונת לפתוח אותו על מנת לגרום מקרים לא נעימים, אמנם עכשיו זה לא קרה כלום אבל להבא שימי לב להתייחס למה שכתוב באתגר/ בפעילות/ במפ במיוחד אם הוא כתוב בבולד ובגדול. ועכשיו לגביי האשכול עצמו, בתור מה את רוצה להגדיר אותו? אשכול מידע? כי אם כן היית צריכה לתייג את האשכול בתור אשכול מידע. אז תגידי לי בתור מה את רוצה לתייג אותו, אני אערוך לך ולאחר מכן אענה בהתאם לכך. ושוב, כל הכבוד! -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2021, 12:32 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה סליחה:) אני חושבת שהוא אשכול מידע -------------------- 🌻MIKA||SHE\HER🌻 מסטיקים|ציניות|הארי פוטר|פרסי ג'קסון ![]() תפרצו לי כבר לחתימה מעצבנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 17 2021, 12:40 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שינתי :)
ועכשיו לגביי האשכול, הוא מאוד מצחיק! אני צחקתי כמו לא יודעת מה. שאפו. כן הייתי שמחה אם היה טיפה יותר פירוט על כל דבר ואולי גם הסבר על איך למנוע את המזימה הבאה של ![]() כל הכבוד! מוסיפה ללינקיה -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |