![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 17 2021, 16:18 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() איך לעמוד בפני ![]() כמו שכולנו יודעים, לבצלצל ![]() ![]() אני אתחיל בקצת הסברים על כמה הבצלצל הזה מסוכן, שלא תחשבו שקל להתנגד מולו. אני אתן לכם מספר דוגמאות: נניח והשתמשתם ב ![]() ![]() או למשל, אם תשתמשו בצל בשביל לפגוע בבצלצל זה לא יעבוד כי בצלצל יותר חמוד מבצל והבצל ילך לפינה ויבכה, אבל הוא בכל מקרה בוכה, אז הוא סתם ילך לפינה. גם אם אפילו תשתמשו באותו הבצלצל! ![]() ![]() ![]() ![]() אז איך בעצם אפשר להתמודד נגדו? או, שאלה מעולה, מיד תראו. הנה מספר אפשרויות: - להפוך אותו לתמונה ולא לגיף, אוי ואבוי איך שהוא נראה, ![]() - לעצום עיניים, כמובן שאז לא תראו כלום, אבל זה שווה את זה, אתם לא תיפלו בכישוף הבצלצל המחונן, ( ![]() ![]() - לומר לו במילים מדויקות אלו, "נו נו נו, נורא נפגעתי ונעלבתי, אני *מתחנן* בפניך, סיים את הסבל הנורא הזה והצל אותי מן מגיפת הרכרוכיות!", ברגע ש ![]() ![]() - תמיד תוכלו לכתוב ;מתחנן; במקום את השימוש האסור ואז זה לא יעבוד. - הרבה אנשים לא יודעים אבל ![]() ![]() ![]() זהו להיום חבריי הרכרוכיים, אלו השיטות שאיתן ניתן להתמודד מול ![]() ![]() ![]() ![]() פיו, הפעם ניצלנו! נקווה שזה לא יקרה שוב! בייייי, נתראה בפעם הבאההההה ![]() ![]() ![]() אהעהעהעהעהעה לא שובבבבבבבבבבבבב... (פה קולי נדם כאילו תוכנית הרדיו נסגרת ואתם במתח האם אני אצליח להתמודד מול שלושת המרכרכים שהופיעו כאן מולי). הסוף! -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2021, 18:08 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
חח ממש אהבתי!
זה מדריך ממש מצחיק:) רק שקצת חסר פה עיצוב... -------------------- 🌻MIKA||SHE\HER🌻 מסטיקים|ציניות|הארי פוטר|פרסי ג'קסון ![]() תפרצו לי כבר לחתימה מעצבנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2021, 19:24 PM
|
||
תודה רבה!
מה זאת אומרת אבל לא מעוצב? הוספתי את הלוגו למעלה אם זה מה שמשנה -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2021, 20:49 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
לא מסוגל לעמוד בפני
![]() אבל אוהב יותר את ![]() ממש אהבתי. יש לך חוש הומור שחסר בהרבה מקומות וגם חסר לך שתכניס את זה לחתימה. ביקורת? הממ... תנסה לייצב את האנטרים כי כרגע זה נראה כשורות ולא כפסקאות. תנסה לייצב אותו בגושים. אה, רגע. זה הבצלצלצלצלצלים עושים את זה. נו, עזוב. ![]() ![]() מנסה לזכור כמה שיותר בצלצלים בקודים. ![]() וויל. לא וונקה, אלא- *נשימה עמוקה* סר וויליאם רופוס השני, מלך אנגליה, שליט ווילס, מושל הגוש הבריטי, נשיא תבל, הגדול מכולם, ואס הנום השלישי, מנהיג הגזע האנושי וקיסר העולם העליון, העליון על כולם. הבנתם? וזה כבר ייכנס לחתימה שלי. -------------------- סיקור פאנפיקאי - דולפין מתישהו אני אשכרה אשב ואכתוב את אַבְשָׁלֵם, ואז אתם תדעו באמת איך אני מרגיש בנוגע למיתולוגיה הכנענית. אני ווילי. לא וונקה, אלא- *נשימה עמוקה* סר וויליאם רופוס השני, מלך אנגליה, שליט ווילס, מושל הגוש הבריטי, נשיא תבל, הגדול מכולם, ואס הנום השלישי, מנהיג הגזע האנושי וקיסר העולם העליון, העליון על כולם. הבנתם? וויל|רופוס🦊נצנץ🦊דתי🦊שועל אדום בא לי טוסט. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2021, 23:32 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב אז היי רינג
![]() ממש אהבתי את הסיקור, אבל, אין אבל, כאילו, באמת ניסיתי לרצוח אותך עם ת"ב מהסרטים, אבל אין לי מה להגיד, כאילו, יש עיצוב מושלם, פירוט על כל נושא, ובכללי, זה יצא מושלמםם.. סליחה, שלא כתבתי ת"ב אמיתית, סורי ![]() -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2021, 23:32 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחח רינג אתה הורג אותי
יש לך חוש הומור נהדר וזה לגמרי לגמרי העלה לי חיוך על הפנים זה אשכול מקסים ביותר ומקורי! כל הכבוד! וגם העיצוב נעים לעין, בקיצור... מושלם! -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 00:05 AM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קודם כל, כל הכבוד על הסיקור!
לגביי הסיקור עצמו, טוב. הוא פשוט מושלם. אני לגמרי מסכימה עם כל מה שאמרו לפניי, כל הכבוד! מוסיפה ללינקיה. ![]() -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 00:11 AM
|
||
אהעהעעהעהעהעהה
תודה רבה רבה רבה על התיבוביםםם!!! זה תיבוב מדהים בשבילי אריאללל ![]() ![]() אז תודה רבה מיקהווילאריאלחנהוהודיהההה ![]() ממש שמחתי לקרוא שאהבתם! ![]() ![]() אהעעהעהעהעהאהעה ![]() פיו ניצלנווווווו -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 16:41 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממש חמוד ומדהים ומצחיק וזה
יש פה רק חור אחד- ![]() ![]() אז פשוט אבל עדיין זה ממש טובבבבבבבבבבבב ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |