![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 68 69 [70] 71 72 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 23:02 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
העלימו את מה שעל הבלוג באותו יום שהעלו אותי לתפקיד
וכולם היו כזה הוא נעלם הוא נעלם ואני הייתי כזה אממ טוב אז הפורום הזה שאנשים מדברים בו על איך שהם מרגישים, שמעולם לא הגבתי בו, אופס, נעלם, מה זה משנה לי בעצם, אבלל אמ סתכלו יש לי צבע, זה מגניב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 23:02 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שיוא כמה אנרגיות יש לי
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 23:08 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מיאו אני ומיאו לכם ומיאו לך ומיאו לכל המשפחההההההההה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 23:11 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היייייי
-------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 23:18 PM
|
||
עשיתי חמישים ושתיים כפיפות בטן
אני כבר שעה על הרגליים בתרגילי כושר ומכות ואני עדיין עם אנרגיה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 23:19 PM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואוו כיף לך בא לי כל כך -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 23:20 PM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה עשיתי היום
ארבע שעות כושר נראה לי לא נחמדי עריכה: שלוש וחצי אופס -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 23:20 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא עושה ארבע כפיפות בטן מה את עושה לי פה חמישים מה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 23:22 PM
|
||
וואי מי בא מכות
איך בא לי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 23:22 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני,לא יוצא לי לעשות כושר בכלל. אוף.
-------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 23:23 PM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פעם הייתי רבה עם אחי כל שני וחמישי מכות אבל מה זה מכות עכשיו הוא מתבגר מעצבן שישן כל היום מעניין אם איבדתי את כושר ההחטפה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 23:23 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מכות זה טעם החיים!
-------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 23:24 PM
|
||||
אני זה יותר גרוע. יש לי אפשרות מתי שבא לי כמעט לעשות ספורט ואני לא עושה. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פעם בטקוואנדו בכיתה ב הייתי צריכה לעשות חימום של חמישים כפיפות בטן חמישים קפיצות ליצן ושלושים שכיבות שמיכה.
היום אני בקושי מצליחה לקום... -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
טעם של דם ![]() -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |