![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 77 78 [79] 80 81 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 00:52 AM
|
||||||||||||||||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי לול זה מזכיר לי שכשאח שלי (אחד מהם) היה פעם באיזו ישיבה (?) היה שם ר"מ(?) שדיבר על עצמו ברבים משהו מוזר רצח כזה כמו "אנחנו הלכנו לשם ואז עשינו ככה וככה" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||
|
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא אוהב מלון ( ![]() -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מהההההה מלון זה ממש טעים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מלום זה איכ!!!!!!!! -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 00:53 AM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חנה וריקטו
לא לצטטפלצת בבקשה -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי אתם מאכזבים ממש מלון זה מאוד טעים
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל למה? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 00:54 AM
|
||||||
את עייפה לכי לישון -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 00:54 AM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מלון רק הבפנוכו שלו טעים
יעני החלק כזה שפותחים את המלון ומוצאים את כל הגרעינים האלה אז המסביב של זה רק הוא טעים -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 00:55 AM
|
||||
.................... ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||||||||||||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה סימני השאלה? -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||
|
|
||||||
יש לך סיבה להיות ערה? לא. אז למה לא לישון? -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
גם מלון זה לא טעים
וגם אבטיח וגם אפרסמון וגם אגס וגם ענבים וגם קיווי וגם ליצ'י וגם פומלה ופומלית וקלמנטינה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
הכי הכי הכי טעים זה מלון שהוא כזה קצת קשה
לא ממש קשה אבל שהוא קצת קשה כזה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
חנה וריקטו בפעם השניה,
תקצרו את הציטוט בבקשה. -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |