![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 10 11 [12] 13 14 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 09:52 AM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אור מזל טובבבב:)
-------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גיאומטריה, מי צריך את זה בכלל?
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פעם עשו לי ביד. ולא רצו לעשות לי הרדמה. אז במשך שעה שכבתי על המיטה הזאת עם היד מושטת קדימה ואסור אפילו להזיז את הראש. ושמו לי אוזניות עם שירי כוורת. אבל לא שמעתי כלום כי המכונה עשתה המון רעש. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 09:53 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
יורד לי דם ואז אומרים לי "דם יפה יש לך"
ואז אני אומרת "כמו של**** יש גם שיתושים אוהבים" ואז אומרים לי שגם לי יש דם שיתושים אוהבים ואז אני כזה "כל דבר בי אוהבים. איך אפשר לא לאהוב שלמות שכ'זו?" -------------------- אליה🍨רוק🍨משחק🍨כמעט 14🍨she/her ולמי שתוהה, אני שונאת את גיל שלוש עשרה אז תדמיינו שאני אחגוג 14 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 09:55 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הי
|
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 09:56 AM
|
||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היה לי את השיתוק מיתר קול איזה חצי שנה אז עשו לי מוח וCT של הצוואר והחזה ואז עוד פעם MRI מוח אני זוכרת בעיקר את הMRI-ים, באחד בתל השומר נרדמתי והיה נחמד ואחד היה בירושלים ושמו לי אוזניות ואני לא בטוחה אם נרדמתי אבל אני חושבת שלא. המכונה עושה רעש אבל אני זוכרת שנשמתי לפי הטיקטוקים והיה בסדר -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
היי סופי:)
-------------------- 💋
|
|
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 09:57 AM
|
||||||||
לי זה היה סיוט. אני לא מצליחה שלא לזוז שתי דקות, אז שעה שלמה? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 09:58 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
רגע אנשים
תגידו מי אתם אין לי מושג -------------------- אליה🍨רוק🍨משחק🍨כמעט 14🍨she/her ולמי שתוהה, אני שונאת את גיל שלוש עשרה אז תדמיינו שאני אחגוג 14 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 09:58 AM
|
||||
לימודים, מי צריך את זה בכלל? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 09:59 AM
|
||||||
שיעור מתמטיקה בשמונה וחצי בבוקר, מי צריך את זה בכלל? -------------------- 💋
|||||
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 10:00 AM
|
||||||||
סיפור לפני התפילה בשמונה וחצי בבוקר, מי צריך את זה בכלל? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 10:01 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הזום הזה יהפוך לסיוט אמיתי בסוף
למה למה לעזאזל אני צריכה לפתוח מצלמה אם אני נראית גרוע בדיוק כמו שבן אדם נראה אם הוא קם בדיוק לפני שלוש דקות ואני גם מקוררת -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 10:01 AM
|
||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמא שלי עושה MRI פעם בשנה והיא אף פעם לא עם הרדמה וזה בחזה -------------------- אלה אחת
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |